Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS si-a extins reteaua la Bacau

Cu o investitie de 4,5 milioane de euro, MHS Truck&Bus a inaugurat la finalul lui octombrie al optulea centru din reteaua de dealeri MAN, extinzandu-si astfel aria de acoperire pentru serviciile oferite in zona Moldovei. Noul sediu se afla in localitatea Nicolae Balcescu, la doar cativa kilometri de Bacau.

MHS analizeaza posibilitatea de a construi un service la Bacau inca din 2008, de la inceputul crizei, insa momentul a fost amanat pentru vremuri mai bune.
 

„Am ajuns la Bacau putin mai tarziu din cauza crizei. Intentionam sa construim o cladire noua in 2009, dar venind criza am stopat investitia. Aveam un teren de 3 ha in apropiere, insa m-am intalnit cu fostul proprietar al acestei cladiri si am decis sa preluam un service deja construit“, a declarat Michael Schmidt, presedintele MHS Grup.
Locatia preluata a apartinut Dedeman Camioane. Tranzactia a constat intr-un schimb de terenuri si s-au mai platit 1,5 milioane de euro plus TVA. In total investitia a depasit 4,5 milioane de euro, iar perioada de amortizare a fost apreciata la 10 ani. „Terenul a fost cumparat in 2008, la preturile de atunci“, a subliniat Schmidt.
Importatorul MAN a preluat personalul service-ului existent si dotarile si ofera servicii in special pentru vehiculele din portofoliul MHS, dar nu sunt excluse nici alte marci. Nu au fost realizate angajari suplimentare, nici macar pentru vanzari, existand deja o retea in Bacau prin vanzatori dedicati zonei. In total, in centru vor lucra 40 de persoane, iar la nivel national MHS are 320 de angajati.
„Suntem fericiti sa oferim serviciile noastre clientilor MAN din aceasta zona importanta a Romaniei. Astfel, putem spune ca suntem prezenti acolo unde proprietarii de camioane au nevoie de noi“, a explicat Jorge Leuschner, CEO MHS Trucks&Bus. Cu ocazia evenimentului de deschidere a noului sediu, clientii au avut la dispozitie pentru test drive noua gama de camioane MAN TG Euro 6.
Pe langa noul sediu inaugurat la Bacau, MHS Group detine in Romania sapte sedii: in Bucuresti, Otopeni, Brasov, Sibiu, Cluj, Timisoara si …

Articole similare