Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O noua provocare

In aprilie, Scania Romania a organizat semifinalele concursului Young European Truck Driver, la Cluj, Bucuresti si Bacau. Cei 12 semifinalisti vor participa la marea finala YETD 2014 pe 9-10 mai in Jucu (Cluj), in cadrul T-Festival. Acest concurs a devenit o traditie pentru Scania si este tot mai cunoscut la nivel european, fiind, in acelasi timp, o ocazie foarte buna pentru a-i aduce in prim plan si pe soferi – un element important in industria transporturilor – dar si de a socializa cu clientii, care pot vedea noutatile Scania – vehicule si servicii – si de a prezenta oamenii care lucreaza la Scania, mai ales ca anul acesta in Romania au avut loc schimbari la nivel de management, iar noua echipa isi propune imbunatatirea relatiei cu clientii, dezvoltarea retelei si cresterea cotei de piata.
 

Pe 11 aprilie a avut loc prima semifinala Young European Truck Driver, la sediul Scania din Luncani (Cluj). S-au prezentat 40 de soferi, iar in urma testului teoretic si a probelor Knock the King si Cargo Securing (organizat cu sprijinul IFPTR), opt concurenti au luptat foarte strans pentru cele patru locuri din marea finala. Cei patru semifinalisti sunt Jucan Florin, Croitoriu Daniel, Ciuclea Viorel Costel si Tordai Istvan. A doua semifinala, care a avut loc la sediul Scania din Bucuresti, s-a desfasurat pe o vreme foarte mohorata, 36 de „curajosi“ luptand sa urce pe primele patru pozitii si sa intre in finala. Acestia au fost Cirjan George Alexandru, Anghelescu George Tiberiu, Zmaranda Cristian si Mihai Ion Mihai.
Cei opt finalisti, impreuna cu alti patru care au castigat concursul de la Bacau (n.r.: care nu se finalizase pana la inchiderea editiei) vor participa la marea finala YETD 2014 pe 9-10 mai, in cadrul T-Festival. Invingatorul va primi un cec de 3.000 de euro si va reprezenta Romania la finala YETD din Suedia, unde poate castiga un camion Scania Seria R, in valoare de 100.000 de euro.
„Scania organizeaza acest concurs de cativa ani, fiind cel mai important concurs din lume pentru soferii profesionisti. Cred ca trebuie sa punem si soferii in prim-plan in aceasta industrie, mai ales ca este o ocazie buna sa invitam clientii si sa le aratam noutatile. In ultimii ani Scania a depus eforturi tot mai mari pentru a-i convinge pe transportatori sa isi trimita soferii la cursuri de conducere, si aceasta este o tendinta si in alte tari. Noi optimizam produsele constant, iar soferul trebuie sa tina pasul cu noutatile, astfel incat sa poata folosi vehiculul in mod optim si sa scada cheltuielile de operare. In plus, daca soferul foloseste camionul asa cum trebuie, rezultatele vor fi foarte bune, iar noi ii putem arata clientului diferenta dintre camionul Scania si vehiculele competitorilor nostri“, arata Hakan Sundström, director general Scania Romania&Bulgaria.

Accent pe relatia cu clientii
Din februarie, Scania Romania are un nou director general, Hakan Sundström, cu o experienta de peste 38 de ani in cadrul companiei suedeze. Din martie, importatorul …

Articole similare