Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Legislatia in continua schimbare le ofera noi provocari operatorilor din industrie

Pe 1 aprilie revista Tranzit a organizat la Bucuresti conferinta cu titlul „Auditul energetic si cel al ambalajelor: noi provocari ale industriei de transport si logistica”. Circa 300 de persoane au fost prezente la discutiile de la Crowne Plaza, temele abordate constand in aspecte practice privind aplicarea legislatiei actuale si a celor mai bune practici in industrie pentru cresterea profitabilitatii, care i-au tinut pe participanti activi mai bine de 12 ore: licentierea vehiculelor cu masa maxima autorizata de 2,4-3,5 t, posibilitatea rambursarii unei parti din noua acciza la combustibili, obligativitatea auditului energetic la firmele cu parcuri auto cu un consum de peste 200 echivalent t petrol, rolul burselor in reglarea pietei de transport, obligatia masurarii amprentei de carbon a firmelor de transport si logistica si a raportarii cantitatilor de deseuri reciclate din cele puse in piata an de an, tendintele pietei farmaceutice din Romania si evolutia tarifelor la energie la un an de la liberalizare etc.
 

Programul intens de dezbateri si prezentari de pe durata intregii zile a fost completat de un seminar dedicat solutiilor IT pentru transporturi si logistica, precum si de o mini-expozitie de autovehicule – patru vanuri Ford Transit si Transit Connect, o camioneta Isuzu, un Mercedes-Benz Atego si noile MAN TGX, Renault Trucks T si Volvo FH. De asemenea, Iveco a expus in premiera in Romania noul Eurocargo.
Un eveniment special l-a constituit lansarea noului Ford Transit in Romania si premierea Ford Romania cu trofeul International Van of the Year pentru Ford Transit Connect. Modelul „midi” al gamei comerciale Ford a fost desemnat Vanul Anului la nivel european de catre un juriu profesionist format din 24 de jurnalisti – cate unul din fiecare tara europeana reprezentata – Romania fiind reprezentanta de revista Tranzit.
In aceasta calitate, revista Tranzit i-a inmanat lui Adrian Nache, manager Vehicule Comerciale in cadrul Ford Romania, o replica a trofeului decernat la nivel european.
Este al cincilea trofeu obtinut de Ford in istoria International Van of the Year, inceputa in 1994, si al doilea consecutiv, dupa cel de anul trecut, acordat modelului Ford Transit Custom.
Articole pe larg despre fiecare subiect puteti gasi in acest numar al revistei, precum si in numerele din iunie ale Tranzit si Logistica.

Noul Ford Transit, lansat la conferinta Tranzit
Asadar, cu ocazia conferintei Tranzit de pe 1 aprilie a putut fi admirat in cadrul miniexpozitiei si Ford Transit. Calitatile exceptionale de incarcare ale celui mai nou model Ford si domeniile de utilizare ale acestuia au fost fiind puse in evidenta de o echipa de dansatori profesionisti.
In 2010, industria automotive a fost lovita grav de criza economica, insa, asa cum apreciaza Adrian Nache, director comercial Ford Romania, producatorul a luat decizia de a investi masiv intr-o noua gama, in special …

Articole similare