Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un targ de referinta pentru piata romaneasca

Autonet Import, unul dintre principalii furnizori de pe piata aftermarket auto din Romania, a organizat intre 24 si 25 octombrie, in complexul Romaero Baneasa din Bucuresti, cel mai important eveniment dedicat pietei pieselor de schimb, accesoriilor si serviciilor din segmentul auto, Autonet Mobility Show. Evenimentul, a carui prima editie a avut loc in 2012, s-a bucurat de prezenta celor mai importanti producatori din domeniu si a avut ca vizitatori numerosi profesionisti din segmentul reparatiilor auto, dar si al operatorilor de flote sau al proprietarilor de vehicule comerciale.
 

Evenimentul a fost animat de concursuri organizate de expozanti la stand – unele, adevarate exercitii de montare/demontare de piese contra cronometru – dar si de muzica, fete frumoase si buna dispozitie.

Segmentul dedicat vehiculelor comerciale cunoaste cea mai dinamica dezvoltare in cadrul Autonet Import, iar acest fapt a fost scos in evidenta si prin prezenta importanta a departamentului CV la Autonet Mobility Show. Printre cele mai importante atractii ale standului s-a regasit conceptul de ateliere TruckZone, care reprezinta prima retea independenta de ateliere din Romania destinata repararii si intretinerii vehiculelor comerciale. De asemenea, a fost prezentata si gama de anvelope Yokohama pentru camioane, marca reprezentata in tara noastra de Autonet Import.
Compania si-a expus si gama proprie de produse QWP, destinate vehiculelor comerciale, care cuprinde cele mai importante linii de produse, atuul lor fiind exprimat chiar in sloganul marcii: „Mobilitate la pretul corect!”
Autonet Mobility Show Bucuresti a fost al treilea astfel de eveniment organizat in acest an, dupa cele care au avut loc in mai in Cluj-Napoca si Budapesta, si este rezultatul unui parteneriat intre Autonet Import si organizatorii Salonului Auto Bucuresti&Accesorii. Pe cei peste 6.500 m2 ai expozitiei au fost desfasurate mai mult de 100 de standuri de prezentare ale celor mai importanti producatori de piese de schimb si accesorii auto, echipamente de service, prestatori de servicii si concepte de service. O echipa de 240 de angajati ai Autonet Import i-a intampinat pe cei peste 3.100 de vizitatori, sositi din toate colturile tarii, unii dintre ei chiar cu un tren al distractiei pus la dispozitie de compania satmareana. Oaspetii au profitat de sansa de a intra …

Articole similare