Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

20 de ani de dezvoltare continua

In noiembrie, compania pitesteana Com Divers Auto Ro a implinit 20 de ani de activitate, eveniment marcat odata cu deschiderea oficiala a locatiei din Ramnicu-Valcea, in prezenta a peste 350 de participanti – colaboratori ai companiei, dar si angajati si familiile acestora. Tot cu aceeasi ocazie a avut loc si o premiere a celor mai importanti soferi ai companiei, pe patru categorii: cu cea mai mare vechime in firma, cu cele mai bune rezultate in exploatarea camionului, cu cele mai bune rezultate in activitatea de transport, unde au contat si impresii de la clienti, si soferii nou-angajati cu cele mai bune rezultate.
 

Com Divers Auto Ro a fost infiintata la inceputul lui noiembrie 1994, avand ca obiect de activitate comercializarea pieselor si accesoriilor auto pentru vehiculele de mare tonaj, dar noua ani mai tarziu profilul firmei a fost schimbat in transport international de marfa, avand la acel moment 25 de camioane. In 2005 a fost construita si prima unitate de service, in Bascov.
In prezent, Com Divers Auto Ro are o flota de 290 de camioane, majoritatea Euro 5 si 6, cu o vechime medie de 2,6 ani, marca predominanta fiind DAF (186 de unitati).
Evenimentul pentru aniversarea celor 20 de ani de activitate s-a desfasurat la Ramnicu-Valcea, acolo unde de trei luni functioneaza un nou centru al companiei, care cuprinde un punct de service autorizat de mai multi producatori, dispecerat pentru transportul intern si suprafata de depozitare.
Investitia pentru realizarea acestei locatii a fost de peste 1.000.000 de euro, finantare proprie, iar amortizarea se va face in 4-5 ani, crede Alexandru Popa, directorul de transport al companiei, dar depinde foarte mult de modul cum va evolua activitatea de logistica.
Com Divers a ajuns in timp sa functioneze ca un grup, iar centrul nou deschis este detinut de Com Divers Service LKW. Se doreste ca fiecare centru de profit si activitate sa fie organizat de o companie separata.

Se lucreaza deja la capacitate maxima
Noul centru Com Divers este situat pe centura orasului Ramnicu-Valcea, pe drumul spre Targu Jiu si este licentiat RAR si autorizat de Mercedes-Benz, DAF, Iveco, Krone, Schmitz Cargobull, BPW si SAF.
Aici pot fi efectuate verificari si revizii, lucrari electrice, sudura, indreptat sasiuri, service complet (suspensii, motoare, …

Articole similare