Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Eficienta prin colaborare

Conferinta Tranzit cu tema „Collaborative Supply Chain“ a reunit peste 270 de participanti din randul companiilor producatoare de bauturi, logistica, distri- butie, transport, curierat, magazine on-line, cat si furnizori de autovehicule, anvelope, alte produse si servicii pentru aceste industrii.
Este prima oara cand revista Tranzit a organizat un seminar dedicat industriei de bauturi, in cadrul caruia s-a discutat despre piata bauturilor din Romania si despre solutiile de reducere a costurilor din lantul logistic.
De asemenea, in cadrul seminarului e-commerce s-a discutat despre modul in care comertul on-line si evolutia acestuia influenteaza tot mai mult piata de curierat, transport si logistica.
 

Astfel, tot mai multi curieri au inceput sa intre pe piata de marfuri paletizate, iar firmele de logistica, sa ofere servicii de curierat.
Au fost discutate aprins si probleme de legislatie actuale legate atat de acciza si influenta acesteia in pretul de transport, cat si de salariul minim din Franta si Germania. Evenimentul a fost dublat de o expozitie cu noua autovehicule Renault, Renault Trucks, Iveco, Opel, Mercedes si MAN, atat camioane, cat si vanuri pentru distributie de bere.

Articole similare