Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

T-Festival 2016

Ca in fiecare an, cele mai multe vehicule inscrise in competitia pentru desemnarea celui mai frumos camion au fost Scania. Doua dintre ele, un R 480 si un R 500, apartin Ost Transport, proprietarul firmei fiind deja renumit pentru pasiunea pentru aceasta marca si mai ales pentru pictarea, decorarea si echiparea masinilor astfel incat nu doar sa atraga privirile tuturor participantilor la trafic, ci si sa fie favorite in orice concurs de acest gen. Alaturi de ele au sporit prestigiul marcii suedeze si modelele R 420 al Elinor&E, doua R420 ale Logistic Fruit M&G, un alt vehicul celebru in intreaga Europa, V8 Black Amber apartinand Vlase Spedition, un V8 al Moneximprest si un R 620 al Hovitrade.
 

Tot din Scandinavia au fost si vehiculele firmelor Intertrans Dany – un Volvo FH12 500 XL si un Volvo FH16 610 XL – GEC International Spedition – Volvo FH16 – si Mama Frigo Line – Volvo FH16.
Alaturi de ele a concurat si un DAF XF 460 al firmei Larimixspeed, dar nu au lipsit nici doua camioane nord-americane, care atrag si ele numeroase voturi si numerosi fani la fiecare editie: Kenworth W 900 B, al lui Paul Sindie, si Freightliner Coronado, al companiei Standard Industry.
Castigator a fost de aceasta data un MAN si tot cu MAN, TGA 460 „Joker“, s-a prezentat la T-Festival si Paultrans.
Toti participantii au primit cate un card de combustibil in valoare de 1.000 de lei oferit de Scania Romania, produse oferite de Mercedes-Benz si Goodyear si pachete T-Festival care au inclus si un card de combustibil in valoare de 300 de lei.

Articole similare