Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Serviciul FleetOnlineSolutions, din gama de solutii Goodyear pentru flote

Serviciul de evaluare tehnica mobila FleetOnlineSolutions de la Goodyear, atat pentru operatorii de flote, cat si pentru clientii OTR (anvelope industriale), este un program de management prin internet, ce permite completarea on-line a rapoartelor de inspectie a vehiculelor in timp ce acestea se afla in continuare in lucru.

Acest serviciu rapid ofera consumatorilor informatii importante pentru fiecare anvelopa din flota. El ofera, de asemenea, informatii relevante in termeni de costuri curente, pentru o mai mare transparenta.
 

Sistemul de solutii de la Goodyear este un important pas inainte pentru operatorii din diverse segmente de afaceri de transport rutier sau OTR. El da posibilitatea fiecarui reprezentant sa ofere un raport direct de inspectie a flotei prin intermediul internetului. Aceste rapoarte, care sunt facute in functie de pozitia anvelopelor, ofera detalii complete clientului, incluzand aici proiectia performantei, nivelurile masurate ale performantei versus nivelurile sale recomandate, costul per ora, numarul de ore realizat per milimetru de cauciuc si valoarea de risc.
Valoarea de risc se obtine din raportul valorilor presiunii masurate in raport cu cele recomandate pentru fiecare anvelopa in parte. Aceasta este convertita in moneda locala, aratand cat de mult va costa o anvelopa umflata gresit, in cazul in care presiunea nu este corectata pe toata durata cuprinsa intre ziua in care a fost efectuata vizita si sfarsitul de viata estimat al anvelopei. Potrivit consumatorilor, este cea mai impresionanta si importanta caracteristica oferita.

Articole similare