Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romania, una dintre filialele cu cea mai rapida dezvoltare

Cu o experienta de peste 85 de ani in transport rutier si 65 de ani in servicii pentru industria de extractie a petrolului si gazelor, Lubbers a intrat in 2010 si pe piata din Romania, si de atunci, date fiind si potentialul tarii noastre in domeniu, dar si absenta competitiei, a inregistrat cresteri importante de la un an la altul si se asteapta in continuare la rezultate tot mai bune. Filiala de aici are una dintre cele mai puternice dezvoltari dintre toate si de curand si-a deschis un birou la Constanta si urmeaza sa-si dubeze aproape suprafata celui din Ploiesti, ca o dovada a increderii pe care compania de origine olandeza o are in potentialul de dezvoltare al regiunii Marii Negre.
 

Lubbers face transport standard, de marfuri periculoase si agabaritic al sondelor costiere de foraj, inclusiv ridicarea si manevrarea de echipamente grele folosind macarale, iar in colaborare cu unii parteneri strategici propune si dezasamblari, mutari si asamblari de instalatii de foraj in aproape toate tarile europene. Mai mult de 90% din volumul de activitate este reprezentat de transportul rutier, dar compania ofera in plus grupaje, depozitare si manipulare de echipamente folosite in extractia petrolului si gazelor – prajine si burlane de foraj, echipamente ingineresti – in Marea Britanie, Olanda, Italia, Germania, Romania, Norvegia, Danemarca, Polonia si, din 2015, si Turcia, precum si servicii cu valoare adaugata: impachetare, asamblare, formalitati vamale, consolidarea marfurilor pentru incarcare pe vase, managementul si urmarirea transportului.
Sediul central Lubbers se afla in Schoonebeek (Olanda) si in plus exista baze in locatii cheie pentru sectorul energetic din Marea Britanie (Aberdeen, Newcastle, Great Yarmouth), Olanda (Den Helder, IJmuiden), Danemarca (Esbjerg), Germania (Celle), Italia (Ravena), Polonia si Romania (Constanta, de la sfarsitul lui august 2014, si Ploiesti), precum si aliante in Norvegia si Turcia.

Flota din Romania continua sa creasca
Operatiunile in Romania au inceput in 2010 si de atunci compania a crescut foarte rapid, in medie cu 30% in fiecare an, asa cum arata Kees Cramer, directorul de vanzari pentru regiunea Marii Negre. Lubbers detine aici 25 de camioane si 43 de semiremorci speciale, din cele 125 (mai ales DAF, dar si Scania, dintre care unele, 6×4, pot transporta cele mai grele echipamente pentru industria extractiva), respectiv 300 (prelate standard, trailere plane, trailere joase, trailere extensibile care pot ajunge la o sarcina utila de 70 t si step deck), la nivel de grup. Circa 40% din transporturi au gabarit depasit si necesita escorta echipajelor de politie si autorizatii speciale.
Deocamdata, compania nu are cisterne, dar exista posibilitatea sa incheie un parteneriat strategic cu o firma care sa ofere astfel de servicii.
Achizitiile pentru Romana se fac uneori de la sediul central, in leasing cross border, si alteori direct de la noi. De obicei, camioanele se inchiriaza initial si dupa un timp se cumpara.

Articole similare