Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Produse si servicii de top pentru vehicule comerciale

Departamentul destinat vehiculelor comerciale al Autonet Import cunoaste o dezvoltare foarte dinamica, oferind solutii integrate din ce in ce mai complexe atelierelor de reparatii camioane, flotelor si operatorilor de vehicule comerciale. Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorba cu managerul de vanzari pe vehicule comerciale al Autonet Import, Sergiu Soimosan.

Te rog sa ne spui cateva cuvinte despre evolutia Autonet Import.
Compania a fost fondata in 1996, avand doar trei angajati.
 

Accentul a fost pus, inca de la inceput, pe dezvoltare, astfel ca, peste trei ani, firma si-a fixat obiectivul indraznet de a deveni lider de piata in Romania, ceea ce a si reusit in 2003. In aceasta perioada, ritmul rapid de crestere a insemnat, printre altele, deschideri de puncte de lucru pe teritoriul tarii, un nou sediu si cresterea constanta a numarului de angajati. Incepand cu 2005, Autonet Import a fost primit in familia ATR, cea mai mare asociatie a distribuitorilor independenti de piese auto din lume, iar in 2010 si in Consiliul de Supraveghere al organizatiei, prin persoana lui Mihaly Lieb. In 2011, Autonet Import a sarbatorit 15 ani de activitate prin deschiderea a doua noi depozite pentru centrele de distributie din Satu Mare si Bucuresti. Anul urmator are loc, in Cluj-Napoca, primul eveniment Autonet Mobility Show, care, in anii urmatori s-a extins in Budapesta si Bucuresti. In prezent, firma continua sa creasca atat pe piata din Romania, cat si pe cele din Ungaria si Slovenia.

Sa ne apropiem putin de domeniul tau, produsele si serviciile destinate vehiculelor comerciale. Ce rol joaca si care au fost etapele dezvoltarii departamentului de Vehicule Comerciale al Autonet Import?
Departamentul destinat vehiculelor comerciale cunoaste una dintre cele mai dinamice dezvoltari dintre toate ramurile de activitate ale Autonet Import, beneficiind de o echipa care ofera piese si servicii de cea mai inalta calitate atelierelor de reparatii camioane, operatorilor de flote de vehicule comerciale si nu numai. Echipa s-a construit in timp, cu multa rabdare si atentie, au fost investite resurse, multa munca si pasiune.
Azi, ea numara cateva zeci de colegi devotati principiilor Autonet. Am reusit sa construim si construim incontinuu o echipa de profesionisti, desi multi dintre ei au intrat in aceasta afacere venind din alte domenii, insa au asimilat rapid tainele meseriei si acum, la randul lor, transmit celor care sosesc in echipa cunostintele si experienta dobandite aici.

Ce oferiti proprietarilor si atelierelor de reparatii de vehicule comerciale? Ce produse si servicii destinate acestui tip de vehicule se afla in portofoliul Autonet Import? Care sunt avantajele pe care le ofera compania fata de competitorii sai in ceea ce priveste vehiculele comerciale?
Scopul nostru e sa asiguram partenerilor piese de cea mai buna calitate. Luand in considerare complexitatea autovehiculelor moderne, nu este o sarcina usoara, necesitand produse de la peste 100 de furnizori. …

Articole similare