Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Autonet isi extinde oferta de anvelope CV Yokohama

Cu experienta vasta in furnizarea de anvelope de inalta calitate pentru segmentul de camioane, autocare si flote de pe piata romaneasca, Autonet continua, in 2015, sa isi intareasca legaturile cu producatorul japonez de anvelope Yokohama.

Inginerii Yokohama au perfectionat tehnologiile disponibile pentru a maximiza factorii de performanta a fiecarei anvelope: aderenta, stabilitate, confort, posibilitatea de resapare si economia de combustibil. „O gama atat de variata de produse avansate din punct de vedere tehnologic, proiectate in mod special pentru a indeplini cele mai inalte asteptari ale profesionistilor din domeniul transporturilor este un lucru de care suntem foarte mandri”, spune Claudiu Vonet, Manager business anvelope al Autonet Import.
 

„Dezvoltarea continua din centrele de cercetare si dezvoltare din Japonia reprezinta un efort constant pentru a asigura imbunatatirea gamei noastre de anvelope pentru camioane si autocare. Acest lucru este dovada faptului ca atat Autonet Import, cat si Yokohama au dezvoltat cele mai bune solutii pentru necesitatile pietei romanesti”, a adaugat Claudiu Vonet.
Incepand cu 2008, Autonet ofera gama revolutionara de anvelope de camioane si autocare Yokohama Zenvironment pentru a reduce impactul asupra mediului. Aceste anvelope nu sunt doar eficiente din punct de vedere al economiei de combustibil, dar se caracterizeaza si prin durabilitate, facand anvelopele mai puternice, cu rezistenta scazuta la rulare, fara a crea reziduuri. Potrivit lui Sedat Atilgan, Senior manager pentru anvelope de camioane si autocare al producatorului in statele …

Articole similare