Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Automatizarea, pasul mult asteptat

Din dorinta de a oferi clientilor solutii complete, pornind de la etapa de proiectare a halelor si depozitare, pana la dotarea cu echipamente si cu sisteme de control al flotelor, Dexion Storage Solutions si Still Material Handling Romania au pus anul trecut bazele unui parteneriat. Cei doi furnizori de solutii intralogistice au organizat la Ghimbav (Brasov) un seminar in cadrul caruia au prezentat ultimele noutati si tendinte in domeniul solutiilor de depozitare, cu focus pe automatizare, propunand solutii practice la problemele pe care clientii le intampina in activitatea zilnica. Mai mult, cei prezenti au avut ocazia de a vedea in actiune si de a interactiona cu echipamentele expuse, intr-un spatiu special amenajat.
 

Automatizarea face parte din viata zilnica a fiecaruia, pornind de la casele de marcat cu auto-scanare din supermarket la platile automate din transportul public. Insa automatizarea inseamna mult mai mult. Un raport realizat de DHL/Cisco subliniaza posibilitatile pe care internetul obiectelor (IO) le aduce in sectorul logistic, de la un palet conectat la internet care ii poate spune proprietarului locul si statusul expedierii la un camion conectat care poate prezice in mod inteligent nevoile sale proprii de intretinere.
Mai mult, automatizarea nu inseamna doar roboti sau drone. Folosirea unui cititor de cod de bare conectat la un WMS sau ERP reprezinta o automatizare a unui anumit proces.

Articole similare

Ad