Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF MULTISUPPORT – mai mult decat reparatii si mentenanta

SERVICII CARE ADUC PLUS VALOARE AFACERII
In domeniul transportului de marfa, totul este orientat in sensul maximizarii productivitatii si minimizarii costurilor: obtinerea celui mai mare profit posibil per tona/kilometru.
Serviciile DAF MultiSupport reprezinta fundamentele programului extins de reparatii si mentenanta DAF, conceput sa va ofere servicii care sa previna surprizele neplacute si sa va ajute sa tineti in frau cheltuielile lunare, conferindu-va astfel liniste deplina.

DURATA
Pachetele DAF MultiSupport Care au o valabilitate de pana la 8 ani. In cadrul acestei configuratii aveti la dispozitie solutii de service in functie de nevoi, pentru aproape orice aplicatie si utilizare a vehiculelor.

DAF MULTISUPPORT CARE+
Acopera mentenanta preventiva completa, in baza unei taxe lunare prestabilite. Cu pachetul DAF MultiSupport Care+, reteaua EVW Holding va acorda mult mai mult decat mentenanta. Prin experienta si cunostintele acumulate, tehnicienii nostri stiu mai presus de toate cum sa depisteze si sa semnaleze potentiale probleme. Respectand aceste indicatii se pot preveni defectiuni costisitoare. Cu pachetul DAF MultiSupport Care+ va puteti mentine camionul intr-o stare excelenta.

DAF MULTISUPPORT FULL CARE – INGRIJIRE COMPLETA
Acopera mentenanta preventiva completa, reparatiile necesare asupra intregului vehicul, inclusiv pe cele legate de uzura, asistenta defectiuni in trafic, reviziile obligatorii si produsele optionale suplimentare.
Pachetul DAF MultiSupport Full Care este mult mai mult decat intretinere si reparatii. Acesta include solutii pentru toate aspectele legate de service, de la schimbarea filtrului de ulei, mergand pana la monitorizarea tehnica a vehiculului si controlul cheltuielilor. Este pachetul cel mai complet, care va permite sa va concentrati energia asupra afacerii.

EVW HOLDING – PARTENERUL DUMNEVOASTRA DE SERVICE
Calitatea camioanelor noastre depinde de calitatea intregii organizatii DAF din spatele lor. Investim masiv in tehnologie si sisteme, ceea ce ne permite sa oferim servicii de asistenta la cel mai inalt nivel. Cu ajutorul unei retele cu acoperire internationala si tehnicieni pregatiti la cel mai inalt nivel si deosebit de responsabili, DAF este capabil sa presteze cele mai eficiente, productive si rentabile servicii disponibile oriunde:
• Un total de 1.200 service-uri autorizate in intreaga Europa;
• Retea de service-uri autorizate EVW Holding cu acoperire nationala pentru Romania si Republica Moldova;
• Tehnicieni DAF inalt calificati in fiecare reprezentanta – se acorda asistenta, service si asistenta de specialitate.

INTERNATIONAL TRUCK SERVICE (ITS)
In cazul unei defectiuni sau al unei alte situatii neasteptate, puteti sa va bazati pe International Truck Service (ITS), precum si pe reteaua extensiva de service DAF din intreaga Europa: 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. Operatorii nostri va ofera toate serviciile de asistenta necesare, in 10 limbi diferite. Scopul nostru este sa va punem camionul pe drum cu intarzieri minime.
• Asistenta ITS nu se limiteaza strict la vehicul. Se ofera ajutor si pentru remorci si suprastructuri;
• Asistenta ITS nu se limiteaza strict la vehiculele DAF. Se ofera asistenta si pentru alte camioane, daca este nevoie;
• Asistenta ITS garanteaza linistea soferului, organizeaza garantia platilor, abordeaza alte probleme financiare, cum ar fi amenzi de trafic, si chiar ajuta in cazuri de imbolnavire a soferilor pe traseu.

CU NOILE SERVICII DAF MULTISUPPORT PUTEM FACE UN PAS MAI DEPARTE, OFERIND FIECARUI CLIENT CEA MAI BUNA SOLUTIE!
• Control financiar complet;
• Performante optimizate ale vehiculului;
• Durata maxima de functionare a vehiculului;
• Valoare de revanzare mai ridicata;
• Oferte flexibile.

Articole similare