Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Recomandari pentru intretinerea corecta a anvelopelor de camion

Verificarea periodica a anvelopelor este importanta pentru a preintampina eventualele probleme in timpul condusului, pentru a imbunatati fiabilitatea si pentru a asigura livrarea in siguranta si la timp.
Exploatarea intensa determina uzura rapida a anvelopelor, de aceea recomandam cateva verificari rapide, ce pot salva sume importante de bani:
• Verifica anvelopele amanuntit inainte de fiecare cursa – cateva aspecte importante de observat sunt uzura benzii de rulare, pata de contact corecta si integritatea anvelopelor, a jantelor si a valvelor.
 

• Asigura-te ca presiunea in anvelope este cea recomandata si, de asemenea, ca este corelata cu sarcina totala. Acest lucru nu doar prelungeste durata de viata a anvelopelor prin uzura corecta si uniforma, dar economiseste si combustibil si ofera o siguranta mult imbunatatita a autovehiculului.
• Riscul unor distrugeri accidentale este mult mai scazut daca se face verificarea anvelopelor inainte de plecarea in fiecare cursa.
• Alegerea profilului anvelopelor trebuie facuta tinand cont de tipul de aplicatie si de axa pe care se monteaza roata: daca banda de rulare nu este potrivita pentru axa pe care se monteaza sau tipul de transport efectuat nu este cel pentru care au fost construite anvelopele, acestea nu vor da randamentul maxim nici din punct de vedere al numarului de kilometri parcursi, nici din punct de vedere al sigurantei, distantei la franare, consumului de combustibil, manevrabilitatii, aderentei etc.

De ce sa alegi anvelopele GT Radial?
In cazul camioanelor/autocarelor, anvelopele contribuie la aproximativ 30% din consumul de carburant, care poate fi redus prin folosirea unor anvelope corespunzatoare si cu o intretinere corecta. Dupa ani de cercetare, GT Radial a dezvoltat cu succes anvelope care contribuie la diminuarea consumului de carburant, fara a afecta celelalte performante.
Anvelopele GiTi sunt fabricate sub marca GT Radial, care se claseaza intre primii 10 mari producatori de anvelope din lume. GiTi Tire produce anvelope de calitate superioara si livreaza o gama completa de dimensiuni pentru autoturisme, camionete, camioane si autobuze, in peste 100 de tari.

Beneficiile utilizarii anvelopelor GT Radial:
• Sunt intens testate si adaptate in functie de fiecare tip de aplicatie. Astfel, echipand flota cu GT Radial, beneficiezi de un randament mai bun per kilometru.
• Anvelopele GT Radial sunt omologate si certificate TUV.
• Sunt ecologice si economice.

Walmart USA a acordat titlul de „Furnizorul anului” pentru Giti Tire.
Incearca si tu anvelopele GT Radial de la Contact Tire!
Compania Contact Tire este activa pe piata din Romania ca distribuitor de anvelope pentru camioane si autoturisme, cu gama de produse GiTi – GT Radial, Primewell si Ovation.
In stransa colaborare cu specialisti din industria de anvelope, ne asumam sarcina de a va pune la dispozitie anvelope performante, cu cost redus pe kilometru si durabilitate cat mai mare.
Contactati-ne la office@contact-tire.ro, tel: 0737 277 260 / 0736 885 228 (Catalin Tudor).

Articole similare