Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

EVW Holding, 20 de ani de cand a devenit importatorul oficial DAF in Romania

EVW Holding, importatorul si dealerul oficial DAF in Romania, sarbatoreste 20 de ani de cand marca de camioane olandeza este comercializata pe plan local. Povestea acestei istorii incepe in 1996, atunci cand E van Wijk, prima intreprindere privata de transport din Romania, a pus bazele colaborarii cu prestigiosul producator batav de vehicule grele DAF Trucks N.V.
 

La inceput E van Wijk a fost desemnat reprezentant oficial DAF after-sales in Romania. Incepusem sa miscam lucrurile cu precizie olandeza, incepusem sa punem baze moderne pentru dezvoltarea unui business suport pentru transportatorii de marfa“, arata importatorul. Tot in acel an, E van Wijk devine importator si dealer oficial DAF in Romania pe partea de vanzari vehicule comerciale DAF si din 2001 EVW Holding este unic importator si dealer DAF in Romania. Incepand cu 2000 si pana in 2008 compania clujeana si-a construit o retea cu acoperire nationala.
Sunt doua decenii in care E van Wijk si, in istoria mai recenta, EVW Holding s-au confundat cu DAF pe piata din Romania si Republica Moldova. In toti acesti ani, compania si-a dezvoltat in permanenta infrastructura si serviciile, avand ca scop solutia completa pentru transportatori si pentru deservirea cat mai buna a nevoilor acestora.
Rezultatele eforturilor incepute in 1996 au fost recunoscute de piata in anii 2006 si 2009, cand EVW Holding a ocupat locul 1 in Romania la vanzari de vehicule comerciale de peste 18 t. Atunci cand intalnim un DAF pe sosea, noi ne simtim acasa.

Articole similare