Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S-a deschis cel mai mare service de vopsitorie si tinichigerie din tara

Construit pe o suprafata de 12.700 m2, atelierul Auto One Racing Service dispune de 19 puncte de lucru pentru vopsitorie, patru cabine de vopsit, noua puncte de lucru pentru tinichigerie, patru pentru mecanica, unul pentru electrica si unul pentru roti. Cu o investitie totala de 14 milioane de euro, unitatea consta din doua hale de 2.200 m2 fiecare, doua cladiri de birouri de cate 300 m2 si o parcare cu 160 de locuri. Primul atelier este amenajat pentru efectuarea de reparatii de caroserii, tinichigerie si vopsitorie, in timp ce al doilea este in curs de amenajare si va fi deschis pana la sfarsitul acestui an, pentru reparatii de mecanica si electrica.
 

Proprietarul service-ului, Cristian Olaru, care este si detinatorul grupului de firme Romspedition, a declarat ca intentioneaza sa imparta cel de-al doilea atelier intr-un service partener pentru marcile BMW si Volkswagen si o parte multi-brand.
Service-ul de vopsitorie si tinichigerie este destinat vehiculelor de pana la 3,5 t si are o capacitate de 100-150 de masini saptamanal. Cu 50 de angajati, atelierul lucreaza momentan la 30% din capacitate, deschizand lunar aproximativ 300 de comenzi.
Potrivit proprietarului, numarul angajatilor va creste la 100 pana la sfarsitul acestui an, odata cu deschiderea celui de-al doilea atelier.
Auto One functioneaza dupa conceptul all inclusive, ceea ce presupune o paleta de servicii: preluarea si transportul autovehiculului in vederea reparatiei pentru zona Capitalei, consiliere tehnica non-stop, inchirierea de masini pe durata reparatiei, intermediere pentru deschiderea dosarelor de dauna s.a.
Din grupul Romspedition, infiintat in 1994, fac parte firmele Auto One Service Racing, Auto One Broker de Asigurare, Iq Test Consulting, in domeniul resurselor umane, si Olaru Developement, in segmentul constructiilor. Romspedition mai are activitati in domeniul transporturilor si logisticii, prin firma Co Logistica SRL Unipersonale din Italia, si efectueaza curse exclusiv catre aceasta tara. Cifra de afaceri a grupului a fost anul trecut de trei milioane de euro, in scadere fata de cele patru milioane de euro din 2008, an in care a avut loc si o restrangere masiva a activitatii.

Articole similare