Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cand un producator de jucarii si unul de vanuri isi dau mana

Ford, impreuna cu producatorul de masini de jucarie Hot Wheels, anunta la sfarsitul anului trecut ca noul concept al Hot Wheels Transit Connect, inspirat din masinile de curse, dovedeste cat de departe se poate ajunge cu un mic van. Astfel, dupa modificari si reconstruiri de la zero, noul model are un aspect complet surprinzator, corespunzand visului oricarui copil de a avea o masina cu sertare, televizor, tablete incorporate si pat. Vehiculul se gaseste deja in showroom-uri, iar pentru cei care isi permit doar o macheta un model turnat la scara 1:64 este pregatit sa ajunga anul acesta in magazine.
 

Ford s-a pregatit pentru Expozitia SEMA, desfasurata la sfarsitul anului trecut la Las Vegas, cu o serie de interpretari pe baza modelului Transit Connect (10 vehicule personalizate au fost expuse), cel mai remarcabil fiind cel realizat in colaborare cu Hot Wheels, un brand cunoscut datorita fabricarii, din 1968 pana in prezent, a peste patru miliarde de masini de jucarie.
Conceptul de „dubita hot-rod” nu este nou, insa Ford reuseste sa transforme o utilitara versatila intr-o masina gata de curse, inspirata din jucarii, pe care orice copil – mic sau mare – si-ar dori-o.
„Ideea era sa cream un vehicul inspirat din cele de curse pentru persoanele care isi doresc sa petreaca weekend-ul la pista de testare cu masina lor de curse Hot Wheel“, a precizat Felix Holst, vicepresedinte si responsabil de creatie in cadrul Diviziei Mattel Wheels, completand: „Hot Wheels Transit Connect prezinta un kit pentru caroserie generos, personalizat in intregime, jante Rotiform ROC, iar cabina de dormit si zona de depozitare a sculelor transforma in realitate visul fiecarui copil care s-a jucat cu Hot Wheels. Are chiar si sertare in care pot fi pastrate masinutele Hot Wheels.“

Articole similare