Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anul pick-up-urilor

Tranzit Van of the Year este la a doua editie si, desi am pastrat luna de aparitie a primului supliment de anul trecut – octombrie – de data aceasta vom prezenta principalii candidati la 2016 fara a anunta insa cine este castigatorul, care va fi premiat abia la mijlocul lui noiembrie, la salonul de utilitare Solutrans, de la Lyon.
Am adaugat insa articole despre doua modele legendare de pe segmentul vanurilor mari – Ford Transit si Mercedes-Benz Sprinter – care anul acesta aniverseaza 50 si respectiv 20 de ani.
 

In plus, prezentam un model care va intra in competitia de anul viitor, Hyundai H350, gata de lansare si in Romania, si principalii candidati la titlul International Pick-Up Award, mai ales ca 2015-2016 sunt ani de o efervescenta extraordinara in planul pick-up-urilor: Mitsubishi si Nissan isi relanseaza L200 si respectiv Navara, Ford si-a restilizat Ranger-ul, care era, oricum, unul dintre cele mai recente modele lansate de pe acest segment, iar Toyota lucreaza de zor pentru a-si reinnoi HiLux. Pe langa producatorii consacrati, in 2016 se pregateste intrarea altor trei: Renault si Mercedes-Benz vor avea modele derivate de la noul Nissan Navara, iar Fiat isi va face intrarea pe piata pick-up-urilor cu un model construit pe platforma Mitsubishi L200.
Dupa alte doua editii desfasurate in urma cu sase, respectiv trei ani, ale competitiei International Pick-Up Award, la Dublin, respectiv Londra, anul acesta cea de a treia editie se va desfasura pe 14 si 15 octombrie la Oslo, in Norvegia. Cei 16 membri ai juriului …

Articole similare