Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VW Transporter este Vanul Anului 2016

Noul Transporter de generatiea a sasea, echipat cu motor Euro 6, a fost premiat cu cel mai ravnit titlu din industria vehiculelor comerciale usoare in cadrul unui eveniment special gazduit de Camera de Comert din Lyon.
 
Asa cum a declarat seful diviziei de vehicule comerciale din cadrul VW, Dr. Eckhard Scholz la primirea trofeului de la Jarlath Sweeney, presedintele juriului International Van of the Year (IVoY) „prestigiosul titlu primit pentru noua serie T reprezinta un semn important de recunoastere a realizarilor echipei noastre, care, prin implementarea masurilor corecte, a facut din simbolul fabricii noastre din Hanovra cel mai bun Transporter produs vreodata.

Dedicam acest premiu tuturor utilizatorilor de Transporter. Aceasta mare onoare ne face foarte mandri si ne da un imbold pozitiv pentru a avea un start bun pentru 2016, care va fi plin de evenimente pentru marca VW.”

Este pentru a treia oara cand VW Transporter castiga acest trofeu. Dupa T4, castigator al primei editii International Van of the Year (1992), T5 a fost premiat in 2004, iar acum este randul noului T6. „International Van of the Year recunoaste producatorul de utilitare usoare care si-a adus contributia majora la cresterea standardelor de eficienta si sustenabilitate a transporturilor in ceea ce priveste mediul si siguranta oamenilor, iar …

Articole similare