Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Magazinul ambulant, un nou concept pe piata pieselor auto

Eurospeed, companie prezenta pe piata de transport auto inca din 2000, a adus in Romania un nou concept de vanzari: magazinul ambulant de piese auto, atat originale, cat si after market. Camionul-magazin va circula pe trasee bine stabilite, periodic, si va face in acelasi timp si -distributie, si vanzare directa. Compania ofera o gama larga de servicii de reparatii si mentenanta pentru camioane, precum si vanzari de camioane noi si rulate, piese auto si anvelope, avand sediul social in Suceava si puncte de lucru in Bucuresti, Bacau si Suceava si parteneri in Arad, Brasov si Galati.


Conceptul a aparut ca urmare a observatiilor pe care clientii le-au adus de-a lungul timpului cu privire la intervalul cuprins intre momentul comandarii pieselor si livrare, prin curier rapid sau prin canalele de distributie proprii. Livrarea rapida a pieselor este un aspect critic pentru companiile de transport care, in conditiile actuale de piata, nu isi permit imobilizarea camioanelor pana la primirea pieselor de schimb comandate. Pentru ei, stationarea chiar si de 24 de ore costa foarte mult, mai ales prin prisma intarzierilor cauzate clientilor.
Sistemul de vanzare directa propus de Eurospeed este cat se poate de avantajos pentru client, si nu doar din punctul de vedere al livrarii. Acesta are posibilitatea de a alege pe loc dintr-un mare numar de repere disponibile spre vanzare in camion si, mai ales, vede exact ce cumpara. Nu de putine ori s-a dovedit ca atunci cand cumparatorul face achizitii online pot aparea tot felul de probleme legate de reperul pe care l-a comandat: fie comanda a fost procesata gresit, fie codul nu mai corespunde cu cel vechi sau furnizorul a scos un alt model etc.
Pentru a putea fi prezent cat mai mult la client, Eurospeed trebuie sa deruleze o logistica foarte bine pusa la punct.

Articole similare

Ad