Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OMNIPLUS

Service-ul EvoBus din Bucuresti este dedicat pentru autobuze si autocare si din punct de vedere al complexitatii reparatiilor ce pot fi efectuate detine statutul "BusWorld", cel mai inalt nivel de competenta conform standardului constructorului german.
Service-ul acopera aproximativ 2.000 m2 pentru atelier, respectiv 700 m2 pentru depozitul de piese de schimb.
13 posturi de lucru sunt grupate pe 12 linii plus un stand de franare, iar angajatii sunt specializati pentru operatiuni de mecanica, electrica, reparatii caroserie etc. Acestia au fost instruiti in Germania, Turcia si Romania, iar anual sunt investiti intre 50.000 si 70.000 de euro in pregatirea lor.

Omniplus este divizia EvoBus care se ocupa de servicii Post-Vanzare pentru vehiculele Mercedes-Benz si Setra. Ritmul de dezvoltare a activitatii a fost alert, datorita livrarii flotei de 1.000 de autobuze catre RATB. Este adevarat ca multe dintre ele au iesit din perioada de garantie, iar volumul de munca pentru acest client a scazut cam la jumatate, dar este si meritul RATB, pentru ca vehiculele sunt intretinute foarte bine. Stocul de piese de schimb are peste 6.500 de repere acesta fiind reinnoit permanent, iar de patru ori pe saptamana sunt primite transporturi din Germania cu piese de schimb. In cazul in care o componenta este solicitata de urgenta, ea poate fi livrata in termen de 24 h. In service-ul EvoBus se folosesc numai piese originale, iar principalul avantaj pentru client este calitatea superioara pe care o au.
Service-ul dispune de trei echipe: doua pentru reparatii de mecanica, electrica si sisteme de climatizare, iar a treia pentru interventii la caroserie. Sunt respectate atat criterii RAR, cat si Omniplus.
Astfel, sistemele speciale Mercedes-Benz de diagnoza si reparatii sunt autorizate de Registrul Auto. Costul manoperei in service-ul EvoBus se situeaza intre 25 si 39 de euro/ora (fara TVA) exceptand lucrarile de caroserie, in functie de tipul interventiei. Tariful este stabilit tinand cont de echipamentele implicate in fiecare situatie, sisteme de diagnoza, sisteme de climatizare, echipamentele de sudura etc.
Dupa ce vehiculul iese din perioada de garantie, pentru piesele de schimb inlocuite se acorda o garantie de minimum 12 luni, conform legislatiei romane, respectiv de trei luni pentru manopera. Reteaua de service din tara include, la ora actuala, patru serviceuri partenere, unde au fost implementate tehnologiile Omniplus, iar in perioada urmatoare se doreste cresterea numarului centrelor after-sales autorizate.
In fiecare zi sunt reparate in service intre 10 si 20 de vehicule. Programa rile se fac functie de tipul interventiei solicitate intr-un interval de doua pana la cinci zile lucratoare, prioritate avand vehiculele cu contract de service.

Articole similare

Ad