Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TIMOCOM

Societatea comerciala TimoCom Softund Hardware GmbH a fost infiintata in 1997 si este un prestator de servicii in domeniul transporturilor. In numai cativa ani, TimoCom a parcurs drumul de la stadiul de inceput pana la o firma de marime mijlocie, cu o pozitie solida pe piata. Avand o echipa extinsa de angajati internationali, TimoCom le ofera celor din domeniul transporturilor bursa TC Truck&Cargo®, iar din toamna anului 2009 un produs cu totul nou, si anume: TC eBid®, o noua platforma de licitare online a transporturilor, pentru intreaga Europa!


Servicii adaptate nevoilor fiecarui client
De mai multi ani TimoCom le ofera celor din bransa transporturilor din Europa bursa internationala de transport TC Truck&Cargo®. In aceasta baza de date sunt oferite atat marfuri pentru transportat, cat si capacitati de transport – accesibile printr-un program usor de utilizat, la un pret atragator. Astazi, TC Truck&Cargo® nu este numai o simpla bursa de transport, ci o mare retea de transporturi, cu numeroase optiuni si functii suplimentare, din care fiecare isi poate alege ceea ce i se potriveste mai bine.
In toamna anului 2009, TimoCom a facut urmatorul pas mare din istoria firmei: lansarea produsului TC eBid®- o platforma de licitare pentru intreaga Europa.
Aceasta a fost dezvoltata pentru a optimiza logistica contractuala pan-europeana pentru intregul lant al transporturilor.
Noua platforma va face ca derularea relatiilor de afaceri dintre casele de expeditii, firmele de logistica si firmele care detin marfa de transportat, sa fie mai productiva si mai transparenta.

Sinergii intre produse, in beneficiul clientului
Pentru TimoCom noul produs reprezinta un alt reper pe drumul dezvoltarii firmei.
Aplicatia TC eBid® este, ca si TC Truck &Cargo®, deosebit de confortabila in cea ce priveste utilizarea, este sigura si este disponibila in 24 de limbi, deoarece clientii firmei TimoCom sunt raspanditi in 44 de tari europene.
Atat clientii TC Truck& Cargo®, cat si clientii TC eBid® au de profitat unii de ceilalti. Astfel clientii TC Truck& Cargo® isi pot introduce ofertele de pret gratuit in TC eBid®, iar clientii TC eBid® pot publica oferte de transport pe termen lung sau proiecte pentru numerosii prestatori de servicii inscrisi la TC Truck& Cargo® din intreaga Europa.
In plus, aceste firme primesc acces gratuit la diferite module, cum ar fi indexul transportatorilor din intreaga Europa, TC Profile®, si modulul de calcul TC eMap®.

Focus pe eficienta
TimoCom are certitudinea ca exploatarea corecta a posibilitatilor oferite de cele doua produse va impulsiona activitatea comerciala a utilizatorilor. Astfel, nu este vorba numai despre profitul in sine. Serviciile, internationalizarea si posibilitatea de cooperare pe termen lung intre partenerii de afaceri verificati din intreaga Europa, reprezinta avantaje de baza pentru supravietuire in aceasta bransa dificila.

TimoCom Assist raspunde Intrebarilor clientilor

Din august 2010, TimoCom Soft- und Hardware GmbH ofera utilizatorilor care vorbesc limba germana si folosesc bursa de transport TC Truck&Cargo® si plaftorma de licitare TC eBid® un serviciu nou: "TimoCom Assist". Aceasta este o linie telefonica "user-friendly" pentru a raspunde la Intrebarile utilizatorilor despre produsele TimoCom si afaceri de transport. Dupa introducerea cu succes pe piata germana, o sa fie extins In Intreaga Europa.
"Indiferent ce fel de Intrebari primim despre afacerile de transport, specialistii nostri raspund rapid si competent.
Clientii pot folosi serviciul nostru de luni pana vineri de la ora 8.00 pana la ora 17.00, la telefonul +36 22 51 59 96. Ne-am propus sa oferim utilizatorilor nostri sfaturi si sprijin In cel mai bun mod posibil. Aici clientii primesc informatiile necesare rapid si usor. Prin urmare, dorim sa extindem relatia buna cu clientii nostri pentru un schimb de informatii eficient si util", a explicat Christof Thesinga, director de marketing TimoCom.
Sediul Timocom din Düsseldorf Alte informatii cu privire la TC Truck& Cargo® si TC eBid® pot fi gasite si prin Internet, la: www.timocom.com.

Articole similare

Ad