Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mentinerea calitatii lubrifiantului este foarte importanta

Pentru a verifica calitatea lubrifiantului, Global Motors, importatorul Xado in Romania, recomanda utilizarea unui tester care indica exact momentul in care trebuie inlocuit uleiul. „Folosim in mod curent la flotele care folosesc Xado acest tester, unele camioane ajungand la peste 1.000.000 km cu schimburi de ulei la intervale de circa 150.000 km, asa cum indica producatorul in catalogul de produse. Desigur, vorbim de camioane exploatate corect si care au avut motoarele in parametrii normali de uzura, la care am aplicat programul complet de tratamente cu revitalizanti de la Xado si aditivi anti-frictiune“, a explicat Mihai Dumitru, director executiv Global Motors.
 

Utilizarea tester-ului de ulei este foarte importanta nu doar pentru verificarea calitatii lubrifiantului, ci si pentru ca masurand intervalele de schimb se poate spune cu destula precizie gradul de uzura al motorului si daca isi revine cu tratamente cu revitalizanti. In plus, „facand determinari succesive – inainte si dupa tratamente – pentru intervalele de schimb de ulei putem demonstra usor cresterea acestora si, implicit, reducerea uzurii acumulate si a frecarilor interne. Aplicand programul Xado in mod regulat, durata de viata a oricarui vehicul creste de cel putin doua ori, caroseria devenind singura limita de exploatare“.
Testarile de uleiuri se fac impreuna cu beneficiarii, pentru a asigura maximum de transparenta. Xado comercializeaza lubrifianti E7/E9 pentru motoarele Euro 6. Diferenta fata de alte uleiuri consta in continutul redus de sulf, in cazul Euro 6, precum si in compozitia chimica diferita.
Oferta Xado cuprinde o gama completa de lubrifianti pentru vehicule comerciale, de la vehicule cu motoare non-euro pana la Euro 6, certificata de cei mai importanti producatori europeni, precum si de producatorii americani de motoare. Vanzarile pe acest segment au crescut in 2014 cu aproximativ 10% fata de anul precedent, in conditiile …

Articole similare

Ad