Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ofertele pe bursa TimoCom pot fi introduse acum prin telefon

Dupa introducerea cu succes a serviciului TimoCom to go, firma TimoCom Soft-und Hardware GmbH ofera utilizatorilor TC Truck&Cargo®, din 1 august 2011, o dezvoltare practica. Astfel, pe langa posibilitatea de a afla ofertele de transport si marfa, exista si posibilitatea de a introduce ofertele prin telefon.
 
Majoritatea transportatorilor cunosc situatiile cand cineva are nevoie de un transport, dar se afla pe drum si nu are acces la programul bursei de transport. In aceste cazuri, serviciul TimoCom to go ofera ajutorul potrivit. Prin acest serviciu, clientii au posibilitatea de a afla ofertele sau chiar sa introduca oferta de mijloc de transport marfa, pe bursa TC Truck&Cargo®. Pentru acest serviciu este valabil numarul de telefon: +36 22 515 968.

Introducerea ofertelor pe bursa
Conform informatiilor primite in urma convorbirii telefonice, expertii TimoCom introduc ofertele clientilor pe bursa de transport. Astfel potentialii parteneri de afaceri pot vedea oferta dvs. in program. Pentru a putea beneficia de acest serviciu, trebuie sa stiti doar relatia exacta si tipul camionului pe care doriti sa il publicati. Pentru a primi confirmare, trebuie sa aveti adresa dvs. de e-mail introdusa in TC Profile® sau sa o dati operatorului in timpul discutiei la telefon.
Astfel, putem sa va trimitem un e-mail de confirmare.
Verificarea utilizatorilor
Pentru a mentine politica noastra de siguranta, clientii TimoCom care se afla pe drum trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Astfel, la inceputul discutiei, fiecare client trebuie sa aiba la indemana ID-ul personal TimoCom si ID-ul calculatorului. Clientii suna la numarul +36 22 515 968 de pe un numar mobil autorizat, avand grija ca acest numar de telefon sa fie trecut in TC Profile®.
„Prin acest serviciu oferim o solutie optima pentru cei care se afla pe drum. Colegii nostri sunt experti in domeniu si au toate cunostintele necesare pentru a oferi ajutor clientilor. Cu ajutorul metodelor de siguranta ei se asigura in primul rand ca este vorba despre un client activ.
Iar ca de obicei, oferim serviciul TimoCom to go in 24 de limbi europene. Suntem astfel singurul furnizor de burse de transport care se opune in mod activ lipsei de oferte de camioane“, a declarat Marcel Frings, directorul executiv TimoCom Soft-und Hardware GmbH.

Articole similare

Ad