Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou pachet complet de produse si servicii

Desi 2012 nu a fost deloc un an usor, Iveco a reusit sa obtina rezultate bune pe gamele usoara si medie, in timp ce gama grea nu a fost in linie cu asteptarile producatorului italian. Sperante se leaga, ca atare, in acest an, de noul Stralis Hi-Way, Camionul Anului 2013. Pregatirile pentru 2013 au vizat intarirea departamentului de vanzari directe, un nou centru de vehicule rulate, un sistem de management al flotei care completeaza noul Stralis si o oferta de finantare competitiva.


Cu toate dificultatile intampinate de dealerii Iveco, majoritatea vanzarilor Iveco se face prin intermediul retelei. „Strategia de distributie a ramas aceeasi, noi doar ne-am intarit echipa cu cativa vanzatori directi pentru a trata cu acei clienti care prefera sa lucreze direct cu producatorul”, a declarat Victor Ilinca, noul director general Iveco Romania.
Anul trecut Iveco si-a modernizat structura retelei de vanzari vehicule rulate, deschizand un centru Used Trucks (UTC) in Romania, care beneficiaza de finantare Iveco Capital Leasing IFN. Finantarea producatorului nu este unica prin care se vand autovehiculele Iveco, insa ponderea sa in totalul unitatilor vandute este in crestere, gratie campaniilor de finantare speciala a Daily si, …

Articole similare

Ad