Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TRANSPORT DE MARFA / Scania

Seria P de la Scania cuprinde o intreaga gama de camioane usoare, manevrabile si eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, destinate constructiilor, distributiei locale si regionale, precum si transportului pe distante scurte si serviciilor. Aceasta gama este echipata cu cabine disponibile in cinci formate usor adaptabile – trei de dormit, una de zi si una scurta – fiecare avand oricare dintre motoarele cu cilindri in linie Scania, care au cuplu mare si puteri pana la 450 CP. In plus, sunt disponibile si motoare pe gaz de 280 si 340 CP Euro 6.
 

Camioanele din Seria G aduc un nou nivel sporit de confort soferilor care efectueaza transporturi nationale de cursa lunga, distributie si aplicatii in constructii. Pentru aceste vehicule exista cinci variante de cabine, versiuni autotractor sau autosasiu si motorizari de pana la 490 CP Euro 6. Combinatiile multiple de sasiu, motor si cabina ofera si mai multe optiuni in functie de alegerea cutiei de viteze, a rezistentei caroseriei, a inaltimii sasiului si a sistemului de suspensii. Manevrabilitatea buna se datoreaza directiei precise, volanului de dimensiuni reduse si mai ales cutiei de viteze automatizate Scania Opticruise cu 12 trepte. Pentru controlul autovehiculului in pante se poate apela la retarder, oferit standard pe toate modelele echipate cu Opticruise, iar frana de motor are eficienta maxima (256 kW) la 2.400 rpm.
Scania propune si modele din seriile P si G speciale pentru santier, cu modificari la designul cabinei in partea din fata, unde au fost adaugate diferite ranforsari, pentru a proteja componentele vulnerabile. Desi mai lata cu 50 mm, pentru a proteja impotriva loviturilor cauzate de diferite obstacole, bara de protectie are un unghi de atac de 25o, iar unghiul de degajare mare face ca acest vehicul sa se inscrie in randul vehiculelor off-road. Optional, modelele pentru constructii pot fi echipate cu retarder cu performante sporite in aplicatii off-road si in constructii. Puterea de franare este de 4.100 Nm, iar raportul de schimb a crescut si …

Articole similare

Ad