Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

prezentare Wielton

InterCargo propune, din 2014, semiremorca basculabila Wielton NW 3 A 55 SKD, foarte usoara, cu masa totala maxima autorizata de 39 t, din care greutatea proprie este de 5,9 t, si cu volum util de 55 m3 (9.917×2.460/ 2.350×2.250 mm – Lxlxh), ampatament de 1.410 mm si unghi maxim de basculare de 46o. Aceasta are sasiu din otel S700, cu constructie modulara noua – avand cadrele in forma de V in fata si paralele in spate – trei axe cu frane pe discuri BPW sau SAF, cu sarcina de 9 t/axa, suspensie pneumatica cu valva H-S, prima axa liftanta si sistem de franare EBS cu RSP, RSS sau TRS.
 

Bena este din aluminiu, din profile de 350 mm latime si 30 mm grosime (ceea ce reduce greutatea proprie prin comparatie cu modelele de 40 mm) si 2,7 mm grosime exterioara, cu podea dintr-o singura foaie de aluminiu de inalta rezistenta, Endur-Al, cu grosime de 5 mm (optional 7 mm). Bena are usi oscilobatante simetrice, cilindru de basculare Hyva montat pe peretele frontal si prelata rulabila in lateral cu bara centrala. Iar usile spate sunt din profile cu latime de 600 mm si cu grosime de 30 mm si au cadrele exterioare din profile de otel de 4 mm grosime, in loc de 5 mm. Interiorul benei este din profile de aluminiu sudate pe toata inaltimea utila, cu traverse de blocare a peretilor laterali pe mijloc, un set de cinci trepte noi pe peretele din fata, pentru acces mai usor la spatiul de marfa, si doua arcuri de sustinere a prelatei in mijloc langa traversele de blocare si in spate langa traversele usilor rabatabile. Peretele fata este inclinat, are greutate scazuta si formeaza usor profile triunghiulare, in loc de traverse in forma de I.
Tot pentru o greutate proprie cat mai mica, rezervoarele de aer sunt din aluminiu (si astfel se economisesc 18,8 kg prin comparatie cu modelele traditionale), ca si protectiile spate, iar …

Articole similare

Ad