Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pachetul complet, punctul forte al ofertei

EVW Holding a livrat in 2014 peste 500 de camioane noi, in crestere cu 10% fata de 2013, iar reprezentantii companiei se arata multumiti de rezultat si declara ca punctele forte ale noii game DAF sunt raportul corect pret/calitate si costul mic de exploatare, mai ales in echiparea cu motor de 440 CP – care, desi la inceput de drum, a fost livrat si la noi in 40 de unitati. Dar, poate mai mult decat atat, in contextul profesionalizarii celor care se ocupa de achizitiile de camioane, a contat pachetul complet oferit de EVW, incluzand camion, finantare, service, piese de schimb si anvelope.
 

Importatorul DAF a livrat in 2014 peste 500 de camioane noi, cifra aflata „in linie cu asteptarile noastre, desi se putea si mai bine“, asa cum arata directorul de vanzari Adrian Gorcea, iar lor li se adauga circa 120 de vehicule noi DAF achizitionate de filialele de aici ale unor multinationale, carora EVW le-a oferit intermediere si sprijin.
Din cele 500 de unitati vandute de importator au fost 60 de LF, model aflat in crestere fata de 2014, peste 30 de CF (25 de constructii in diferite configuratii – autotractor cu semiremorca basculabila sau variante 8×4 cu diferite suprastructuri – si sapte pentru international) si restul, XF.
Doar 80 dintre camioanele noi vandute in 2014 au avut motor Euro 5 – 15 LF si restul XF, dar acestea din urma, poate surprinzator, au fost cumparate de firme care fac transport international.
EVW a livrat anul trecut si cateva flote, cele mai mari, de 20 de unitati, la Filip si Port Trans, iar lor li s-a adaugat o livrare care, desi nu presupune un mare numar de unitati – sase gunoiere – se remarca prin gradul ridicat de specializare.
„Numarul de clienti noi a fost peste media anuala de pana acum – 40 de firme – datorita eforturilor pe care toate diviziile noastre l-au facut ca sa ofere un pachet complet, incluzand camion configurat in functie de cerintele clientilor, oferte speciale de finantare, service (revizii, intretinere gratuita si garantie integrala pentru trei ani, oferita standard, deoarece avem incredere in acest produs), piese de schimb si anvelope. Ne-a ajutat, de asemenea, faptul ca am avut camioane Euro 6 in teste si ele au convins clientii de avantajele aduse de noul model DAF.“
Directorul de vanzari EVW Holding crede ca punctul forte al camioanelor olandeze este raportul corect calitate/pret, asa cum reiese si dintr-un studiu realizat de o firma independenta, pe mai mult de 200 de parcuri auto incluzand diverse marci de camioane. La asta se adauga valoarea de revanzare buna, datorata si pachetelor integrate, cu buy back garantat dupa 3-5 ani, si aici o contributie importanta a avut-o si departamentul de vanzari de camioane rulate, care s-a dezvoltat mult in 2014 si a preluat camioanele in conditiile de buy back oferite de divizia de vanzari de camioane noi.
Pentru a sublinia avantajele aduse de noua gama DAF, EVW Holding a derulat in 2014 mai multe campanii de promovare, fie dedicate unul anumit model – in special CF …

Articole similare

Ad