Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Romania, una dintre pietele cu cele mai bune evolutii

DKV Euro Service estima sa incheie anul trecut cu o cifra de afaceri de 215 milioane de euro, in crestere cu 10,8% fata de cele 194 de milioane de euro din 2015, in special datorita cresterii numarului de clienti si introducerii taxei de drum din Belgia. Si, avand in vedere faptul ca si in 2015 a existat un progres similar fata de 2014, se poate spune ca ultimii doi ani i-au adus companiei o dezvoltare sustenabila si cresteri la toate categoriile de servicii oferite si in toate tarile unde este prezenta, fie ca au piete interne puternice, ca Polonia, fie ca au piete interne mai slabe, ca Tarile Baltice. Iar Romania si Ungaria au una dintre cele mai bune evolutii.
 

Asa cum apreciaza reprezentantii companiei, concurenta in Romania, ca de altfel in intreaga Europa, este foarte puternica, „dar DKV Euro Service este unul dintre liderii pietei de servicii de mobilitate din Europa si cel mai mare furnizor cu retea de statii de alimentare independente. Clientii spun ca se pot baza pe noi si apreciaza calitatea ridicata a serviciilor si faptul ca pot primi o solutie la cheie pentru afacerile lor. Iar politica noastra este de a fi foarte atenti la asteptarile si nevoile acestora“, explica Robert Vass, Country Manager Romania si Ungaria DKV Euro Service.
In 2017 compania va continua sa dezvolte reteaua de statii de carburanti, se va pregati si pentru eventuala introducere a unor noi taxe de drum, cum ar fi cea din Ungaria, si va dezvolta functiile platformei online DKV Cockpit, care le permite clientilor un control extins asupra cardurilor si al operatiunilor in general.
Principalele tari de unde alimenteaza transportatorii romani sunt Austria, Luxemburg, Franta, Germania, Spania si Ungaria.

Reprezentant al transportatorilor in Franta conform legii Macron
DKV a inclus in oferta sa si serviciul de reprezentare a transportatorilor – atat care alimenteaza in reteaua sa din Franta, cat si terti – in relatia cu autoritatile din aceasta tara conform prevederilor Macron. Ca si in cazul altor servicii integrate oferite de Grupul DKV …

Articole similare

Ad