Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cresteri pe toate segmentele

Schwarzmuller a vandut anul trecut in Romania 170 de vehicule noi, fata de 87 in 2015, iar vanzarile de vehicule rulate aproape s-au dublat si ele, atingand la jumatatea lui decembrie 90 de unitati. Cele doua segmente contribuie cu circa 40% la cifra de afaceri a companiei, piesele, cu 30%, service-ul, cu 25%, iar restul provine din diverse alte activitati la scara mai mica.
Prelatele – standard si mega, fara echipari „spectaculoase“ – au reprezentat circa 65% din numarul total de unitati vandute, lor alaturandu-li-se vehiculele pentru transport de busteni, cele cu podea mobila, remorcile de containere, frigorificele si cisternele.
 

Cresteri au existat pe toate segmentele, dar la basculante de constructii aceasta ar fi putut sa fie mai mare, in opinia reprezentantilor companiei. „Pe viitor ne propunem sa crestem cota vehiculelor specializate din totalul vanzarilor“, puncteaza Attila Okanyi, directorul general al companiei, „Schwarzmuller fiind un producator consacrat in acest domeniu“.
Livrari de flote nu prea au existat in Romania, nu doar in 2016, ci in general in toti anii de dupa criza economica, cea mai mare comanda de anul trecut fiind de sase unitati. …

Articole similare

Ad