Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schwarzmuller isi creste capacitatea de productie a vehiculelor specializate

Compania austriaca produce peste 8.000 de unitati pe an in fabricile din Hanzing (Austria), Zebrak (Cehia) si Budapesta (Ungaria) si are o retea de vanzari care acopera 19 tari din Europa Centrala si de Est, cu service-uri in 15 dintre ele si cu parteneri in alte patru. Compania este lider de piata in Austria si Elvetia si a doua in Cehia si Ungaria, dar are rezultate foarte bune si in Germania, piata pe care isi bazeaza planurile de crestere a vanzarilor.
 

Schwarzmuller ofera opt mari grupe de produse cu 135 de tipuri diferite de vehicule, alaturi de versiuni personalizate pentru cereri exceptionale, incluzand platforme si basculante, cisterne, vehicule joase, frigorifice sau pentru transport de lemn, semiremorci cu podea mobila si cutii mobile.
Vehiculele personalizate reprezinta acum 60% din productia totala (circa 5.500 de unitati in 2016), dar pana in 2020 vor ajunge la 80%, pregatiri in acest sens avand loc deja la fabrici, asa cum declara Roland Hartwig, CEO-ul Schwarzmuller Group. Acesta explica totusi ca, in ciuda cresterii capacitatii de productie, nu se poate ajunge la volumele primilor …

Articole similare

Ad