Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GOLDHOFER

Goldhofer a prezentat la Bauma 2016 noua sa »ADDRIVE«, pentru modulele destinate sarcinilor grele. Este vorba de a sasea generatie de module remorcate, o incununare a experientei indelungate pe care compania o are in domeniul vehiculelor autopropulsate, care se adapteaza unei game foarte largi de aplicatii si are performante foarte bune din punct de vedere al fortei de tractare, vitezei, disponibilitatii si economiei.
 

Flexibilitatea este caracteristica cea mai importanta a noului produs, care poate fi folosit la fel de bine si ca modul remorcat, si ca vehicul autopropulsat, ceea ce permite exploatarea lui mai intensa, fara perioade de imobilizare.
Cu »ADDRIVE« transferul marfii dintr-un vehicul pentru transport rutier intr-unul sau mai multe autopropulsate – transfer care, in functie de starea respectivului drum, este necesar chiar de mai multe ori in anumite proiecte de transport – tine de domeniul trecutului. Sistemul este foarte util si pentru a trece poduri, unde se poate utiliza ca modul remorcat pana ajunge la pod si apoi ca vehicul autopropulsat cu forta de tractiune la traversarea acestuia. La nevoie greutatea totala a transportului este astfel redusa semnificativ si podurile care suporta sarcini mai mici pot fi trecute in siguranta.
»ADDRIVE« poate fi deconectat complet de la sistemul de tractiune hidro-mecanic, ceea ce inseamna ca nu mai sunt scurgeri de ulei in modulul remorcat, avantajele acestei caracteristici fiind ca …

Articole similare

Ad