Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vanzari duble in 2016

Ecomax si-a atins in 2016 obiectivul de a dubla vanzarile de semiremorci Berger din anul anterior, asa cum declara Iosif Meisel, coordonator de vanzari pentru Europa de Est in cadrul Berger Fahrzeugtechnik Ges m.b.H, cele mai multe fiind vehicule noi si unul singur demo.
2016 a fost si primul an in care firma a vandut mai mult de 10 unitati catre un singur client, iar din discutiile purtate pana in decembrie se parea ca numarul livrarilor de flote va creste in 2017.
 

Cei mai multi dintre partenerii Ecomax cumpara semiremorci pentru extinderea flotei, dar au existat si achizitii pentru inlocuirea unor vehicule mai vechi. Piata de semiremorci per ansamblu este relativ stabila si, pe de alta parte, firma aflandu-se intr-o faza de extindere, fiecare client este nou. Fiind vorba de un produs de nisa – semiremorci pentru transport de bobine, standard si mega, care reprezinta circa un sfert din vanzarile sale, „Berger se adreseaza firmelor de transport care vor sa ofere ceva mai mult, ceva special partenerilor. Nu ne-am propus sa fim competitori ai «greilor» de pe piata, ci sa ne generam propria piata“, rezuma Iosif Meisel politica producatorului. Clientii Berger provin din cele mai diverse domenii, de la transport de role de metal, de bauturi si de materiale de constructii pana la coletarie – „oriunde unde conteaza fiecare kilogram sau fiecare amenda primita“.
Reprezentantul Berger FZT este de parere ca piata locala se maturizeaza si creste pe toate segmentele, iar Berger devine o marca tot mai cunoscuta, ramanand etalonul pe piata semiremorcilor optimizate din punct de vedere al greutatii, „intrucat modelul actual BERGER ecotrail de a treia generatie este rezultatul unui efort concentrat pentru gasirea unor solutii fara …

Articole similare

Ad