Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Un nou pachet de solutii pentru transport urban

La sfarsitul lui 2017 Scania a intrat in cea de-a treia etapa de lansare a noii generatii de camioane pentru pietele europene, cu modelele folosite in operatiunile de distributie si transport in orase, intre orase si in jurul acestora, precum si cu vehiculele de uz municipal.
Noile camioane sunt mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, oferind, in acelasi timp, o manevrabilitate si vizibilitate imbunatatite, mai multa siguranta, ergonomie si confort. „In calitatea noastra de lideri in transportul sustenabil, punctul nostru de pornire este clientul ce trebuie sa faca fata provocarilor precum aglomeratia, siguranta in trafic, grija pentru mediu si economia globala, oferind in acelasi timp conditii atractive de munca“, a afirmat Alexander Vlaskamp, Vicepresedinte Senior Scania Trucks.
 

Solutiile de transport urban sunt vaste, de la distributia de marfuri si colectarea deseurilor la sisteme de logistica avansate, cu accent pe sustenabilitate si eficienta. Metropolele cu multi locuitori in spatii mici sunt avantajate din perspectiva distantelor: provocarea este ca multi participanti la trafic trebuie sa imparta acelasi spatiu fara a intra in conflict unii cu altii.
Introducerea noii serii de camioane Scania extinde in mod semnificativ oferta din zona urbana. Odata cu introducerea camioanelor mai usoare propulsate de noul motor de 7 l, Scania ofera distribuitorilor o eficienta de pana la 10% in consum de combustibil. Totodata, prin dimensiunile sale mai compacte, noua cabina a seriei P aloca un spatiu mai redus pentru motor, iar acest lucru inseamna un interior mai spatios.
Noua cabina L este dezvoltata de Scania special pentru transportul urban, indiferent ca ne referim la colectarea deseurilor sau distributia de marfuri. Soferii au o pozitie mai buna la volan, fiind la aceeasi inaltime cu ceilalti participanti la trafic, in timp ce urcatul si coboratul sunt facilitate de treptele mai coborate fata de sol pe ambele parti ale cabinei.
Pe langa o vizibilitate si o pozitie la volan imbunatatite, Scania introduce City Safe Window in usa pasagerului, o optiune care imbunatateste vizibilitatea soferului in partea dreapta, acesta putand observa mai usor pietonii, biciclistii si nu numai. Noua optiune este disponibila pe cele mai comune tipuri de cabina in transportul urban, respectiv seriile L si P, dar si pentru varianta CrewCab.
Pentru gama camioanelor pe gaz, producatorul suedez ofera serviciul Scania Maintenance cu intervale flexibile. Astfel, prin sistemele de conectivitate aflate la bordul vehiculului creste si precizia de intretinere a camionului. Prin aceasta solutie, fiecare camion beneficiaza de operatiunile de service la momentul potrivit, reducand astfel timpul in atelier si marind timpul de functionare.

Articole similare

Ad