Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kögel livreaza 17 basculante la Ecosoil Süd GmbH

Este vorba de un model cu trei axe si 24 m3, care se caracterizeaza prin robustete, deoarece cadrul sasiu este din otel de inalta calitate in constructie usoara, pentru greutate proprie redusa, iar pentru imbinarea podelei din otel Hardox 450 de 5 mm grosime si a peretilor laterali din otel de inalta rezistenta S700 de 4 mm s-a folosit o tehnologie inteligenta. Benele au ampatament optimizat, pentru distributie optima a incarcaturii, ceea ce imbunatateste si manevrabilitatea si comportarea in timpul mersului, dar si stabilitatea la basculare pe teren dificil. Iar consola modelelor comandate de Ecosoil a fost extinsa cu 170 mm, astfel incat sa nu mai fie nevoie de glisiere optionale atasabile si sa se economiseasca bani si greutate proprie. Printre echipamentele optionale comandate de constructor se numara prima axa liftanta, jantele din aluminiu si o prelata culisanta cu control din fata peretelui fata, doua LED uri pentru mersul inapoi si sistem de monitorizare a incarcarii pe axa.
 

Benele sunt tratate catodic, pentru protectie mai buna anticoroziune.
In afara de configuratia aleasa de Ecosoil, basculantele Kögel sunt disponibile in multe alte variante de bena si combinatii de grosimi ale peretilor (3, 4 si 5 mm) si in plus producatorul poate oferi pereti de aluminiu pentru basculantele de 24 m3, in afara de cei din otel.
Ecosoil este unul dintre cei mai experimentati re dezvoltatori de site uri contaminate, iar prima basculanta Kögel, in uz din 2013, si care s-a remarcat prin robustete si prin economia pe care o ofera, a fost achizitionata de filiala sa din Ulm.

Articole similare

Ad