Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Parteneriat cu vechime

Schmitz Cargobull este partenerul furnizorului de servicii logistice Havi. Ted Perlman si Bob Rocque au stabilit in mai 1974 un parteneriat cu McDonald’s pentru livrarile catre restaurantul din Chicago. Ted Perlman si Bob Rocque au ales pentru numele companiei primele doua initiale ale numelui sotiilor lor Harriette si Vivian – Havi.

La ora actuala Havi detine centre logistice si birouri in toata lumea. Din Illinois (SUA) in Sydney (Australia), compania este prezenta in mai mult de 100 de tari, inclusiv in Romania. Pe langa alte nume din portofoliu, precum Ikea, Vapiano sau KFC, McDonald’s este unul dintre clientii principali si astazi in Germania, Schmitz Cargobull contribuie la suc­cesul companiei, livrand peste 20 de structuri M.KO cu remorca Z.KO. Sistemul multi-cameral cu partitii longitudinale garanteaza trans­portul marfurilor in siguranta, in mai multe zone de temperatura. O trasatura speciala a M.KO utilizata de Havi este reprezentata de motoarele LNG.
Gazul lichefiat este o alternativa ecologica, fata de diesel, si astfel se potriveste mai bine furnizorilor ­logistici, care sunt concentrati pe sisteme alternative.
Motoarele pe gaz emit cu 20% mai putin dioxid de carbon comparativ cu motoarele diesel si elibereaza cu 96% mai putin oxid de azot.
In plus, o propulsie pe gaz ajuta la economia de carburant. Schmitz Cargobull a produs un numar special de caroserii si forme speciale de echipamente pentru a satisface operatiunile zilnice ale furnizorului de servicii logistice. Unele unitati sunt echipate cu perdele de aer pentru a mentine temperatura la interior chiar si atunci cand usile sunt deschise.

Articole similare

Ad