Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

25 de ani de COMpetenta, DIVERSificare si AUTOdepasire

Com Divers Auto Ro, unul dintre numele puternice pe piata de transport intern si international de marfa, a sarbatorit, in cadrul unui eveniment organizat la finalul lui noiembrie, 25 de ani de existenta. Aniversarea a fost celebrata alaturi de parteneri, clienti, furnizori, dar si prsonalitati din administratia publica, mediul de afaceri si oameni politici. Daniel Lazar, omul de afaceri care a pus bazele companiei, si-a pus aproape jumatate de viata in slujba transporturilor, avand 27 de ani cand Com Divers Auto Ro a inceput activitatea.
Firma argeseana Com Divers Auto Ro a fost Infiintata in 1994, avand ca obiect de activitate comercializarea pieselor si accesoriilor auto pentru vehiculele de mare tonaj, dar noua ani mai tarziu profilul firmei a fost schimbat in transport international de marfa, avand la acel moment 25 de camioane in 2005 omul de afaceri Daniel Lazar a decis sa construiasca si primul centru de service, in Pitesti Bascov. La ora actuala compania detine o flota de 183 de camioane, potrivit ARR.

Astfel, pe un proiect micut in domeniului comertului cu piese auto s-a construit in timp, caramida cu carmida, o companie solida care a incheiat anul financiar 2018 cu o cifra de afaceri de peste 28 de milioane de euro.

Articole similare

Ad