Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TOP ROMANIAN LOGISTICS OPERATORS 2013

CITITI AICI VARIANTA ON-LINE (doar pentru abonati)

A aparut Catalogul TOP ROMANIAN TRANSPORT &LOGISTICS OPERATORS Editia 2012/2013


Singura publicatie care stabileste ierarhia firmelor de transport si a companiilor de logistica si expeditii din Romania pe criterii financiare (cifra de afaceri, profit, marja de profit), rentabilitate/angajat, eficienta/investitie, grad de indatorare, flota de camioane/capacitate de depozitare operata etc.

Catalogul include, de asemenea, o analiza a pietei de transport si logistica din Romania, cu predictii privind evolutia in 2013 a urmatoarelor segmente: real-estate industrial/logistic, retail, transport general (dar si frigorific, automotive, confectii etc.), logistica si depozitare, echipamente de depozitare.

In afara indexului cu datele de contact ale celor mai importante companii de transport si logistica din Romania, TOP ROMANIAN TRANSPORT & LOGISTICS OPERATORS include si rezultatele financiare integrale pe 2011 ale primelor 100 companii de transport, respectiv ale primelor 100 companii de logistica din Romania (ordonate dupa cifra de afaceri).

Catalogul se distribuie gratuit EXCLUSIV abonatilor la revistele Tranzit sau Logistica.

Cei care nu sunt abonati ai Trafic Media pot comanda Catalogul la 100 lei, inclusiv expeditia postala.

Cu 50 lei puteti consulta catalogul on-line pe durata a 12 luni. De mentionat ca forma on-line a catalogului va fi actualizata lunar, daca vor aparea companii care dintr-un motiv sau altul nu au fost luate in considerare de analiza initiala facuta de revista Tranzit.
 

Comenzile se pot face la tel.: 021 777 06 98-99, 0744 426 400 sau e-mail: office@traficmedia.ro

 

 

Articole similare