Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marian-Jean Marinescu, mesaj catre Dacian Ciolos: „Pachetul Mobilitate este mult prea important ca sa il transformam in trambulina electorala”

Eurodeputatul PNL Marian-Jean Marinescu il indeamna pe Dacian Ciolos, eurodeputat USR PLUS, ca inainte sa ceara o actiune la Curtea Europeana de Justitie pentru respingerea Pachetului Mobilitate 1 sa isi convinga colegii din Renew sa respinga Pachetul in plen, la votul final din 8 iulie. Marinescu ii reproseaza lui Ciolos ca scrisoarea deschisa catre premierul Orban este numai un exercitiu de imagine in contextul campaniilor electorale care se apropie.
„Domnule Ciolos, de ce va grabiti atat de tare sa dati lectii guvernului #PNL? Sunt convins ca stiti ca o actiune la Curtea de Justitie a #UE nu poate fi demarata inainte de incheierea procedurii in Parlamentul European. Iar aceasta actiune inca nu s-a incheiat, pentru ca urmeaza un vot pe Pachetul Mobilitate, in 8 iulie. Asa ca va sfatuiesc, domnule Ciolos ca inainte sa cereti guvernului PNL o actiune juridica, sa convingeti dumneavoastra grupul parlamentar Renew, al carui lider sunteti, sa respinga la vot Pachetul Mobilitate.“, a scris Marian-Jean Marinescu pe Facebook. 
Eurodeputatul PNL, membru in grupul PPE, ii mai recomanda liderului USR PLUS sa se consulte cu presedintele Frantei, Emanuel Macron, „patronul grupului Renew si sa il convingeti ca toti eurodeputatii Frantei sa voteze impotriva acestui pachet“
Marian-Jean Marinescu ii reproseaza lui Dacian Ciolos ca la cererile sale repetate cu ocazia numeroaselor voturi pe cele trei dosare in TRAN, acesta din urma nu a reusit decat o singura data sa aduca un singur vot pentru protejarea transportatorilor romani, in conditiile in care „aveti sase membri ai grupului in comisie“.
„Inteleg ca ne apropiem de campaniile electorale din acest an, dar Pachetul Mobilitate este mult prea important ca sa il transformam in trambulina electorala.“

Articole similare

Ad