Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revista Tranzit va invita miercuri, 24 iunie, 11:30-13:00, la videoconferinta „De la raft in online. SARS-CoV-2 digitalizeaza industria retail-ului alimentar“

Tranzit continua seria videoconferintelor, de data aceasta cu o discutie despre livrarile alimentare cu temperatura controlata. „De la raft in online. SARS-CoV-2 digitalizeaza industria retail-ului alimentar“ isi propune sa traga primele concluzii despre cresterea vanzarilor online de produse alimentare pe timpul pandemiei. Despre cum mentinem „momentul” pentru continuarea dezvoltarii acestui business „fortat” de imprejurari sa accelereze procesul de digitalizare in intampinarea nevoilor consumatorilor vom vorbi cu Cornel Morcov (Chief Commercial Officer FAN Courier), Silviu Ciocianu (Chief Operational Officer foodpanda Romania), Mihai Brenda (Chief Operating Officer Tazz by eMAG) si Edward Petrescu (CEO Axes Software). 
 
Cornel Morcov, Chief Commercial Officer FAN Courier, va vorbi despre provocarile logistice ale unei flote pe temperatura controlata si cat de pregatit este retailul modern pentru a livra online. 
 
Silviu Ciocianu, Chief Operations Officer foodpanda Romania, va vorbi despre ce inseamna un business de FoodTech si ce presupune parteneriatul logistics cu cora Romania. 
 
Mihai Brenda, Chief Operating Officer Tazz by eMAG, va vorbi despre ce investitii presupune o flota pentru livrarile online si cat de importante sunt dezvoltarile Hi-tech pentru un astfel de business . 
 
Edward Petrescu, CEO Axes Software, va vorbi despre cum trebuie pregatita, din punct de vedere al investitiei in IT, trecerea de la retailul traditional la cel online si cat de complexe sunt sistemele de management al depozitului si de gestionare a stocurilor pentru retailerii care fac atat vanzari online, cat si prin magazine fizice. De asemenea, pe baza experientei de pana acum, directorul general al Axes Software va explica ce a schimbat pandemia cu COVID-19 in mentalitatea retailerilor si care au fost principalele provocari pentru dezvoltatorii de software dupa aceasta perioada.
Evenimentul va fi transmis live pe YouTube, Facebook si LinkedIn. 

Articole similare

Ad