Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express isi extinde capacitatile logistice pe Aeroportul International din Munchen

DHL Express Germany si Airport Munich GmbH (FMG) au incheiat un contract in valoare de 70 de milioane de euro pentru construirea unei noi cladiri de marfuri pe aeroportul din München, singurul Institut Skytrax certificat „5-Star-Airport” din Europa. Santierul din actualele locuri de parcare P80 si P80 West se va intinde pe o suprafata bruta de peste 8.000 m2. Pentru prima data, contractele au fost semnate digital, luand in considerare restrictiile actuale.
„Dupa ce am modernizat si extins centrul din Unterschleißheim cu 13 milioane de euro anul trecut, noua poarta este urmatorul pas in realizarea planului nostru de infrastructura. Acesta este un angajament clar fata de prezenta noastra in regiunea Munchen. Chiar si in perioadele dificile din punct de vedere economic, investim temeinic si prioritar in serviciul nostru pentru clienti”, a spus Markus Reckling, director general DHL Express Germany.
Noua cladire de pe terenurile inchiriate de la FMG va include acces direct in partea aeriana si doua zone pentru ridicare si livrare din care pot fi expediate simultan pana la 65 de vehicule. Acest lucru duce la un avantaj de timp, in special pentru clientii din sudul Germaniei. Mai mult, noua statie va corespunde cerintelor de siguranta ale TAPA, Clasa A, pentru cel mai inalt nivel de securitate in transportul aerian.
Directorul aeroportului, Jost Lammers, apreciaza decizia DHL Express de a sprijini continuu cresterea din aeroportul din München: „E un semnal important pentru industria transportului aerian in aceste momentele dificile si un simbol al increderii pentru locatia din Munchen. Implicarea puternica a DHL Express va accentua profilul nostru ca locatie logistica, stabilind impulsuri semnificative pentru transporturile aeriene.”
Punerea in functiune a noii porti se va face probabil inainte de sfarsitul lui 2022.

Articole similare

Ad