Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PMB, obligata sa reevalueze ofertele primite pentru achizitia a 100 de tramvaie

Conform deciziei Curtii de Apel Bucuresti (CAB), Primaria Municipiului Bucuresti este obligata sa reevalueze ofertele primite pentru cele 100 de tramvaie a caror achizitie a fost inceputa anul trecut.
Licitatia organizata de primarie a fost castigata de compania Durmazlar Makina San ve Tic A.S., in defavoarea producatorului roman Astra Vagoane Arad.
CAB a confirmat decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor, care admisese partial cererea Astra si a impus reevaluarea ofertelor. Valoarea estimata a contractului este de circa 845 de milioane de lei, iar Primaria Generala a cerut o durata de serviciu de 30 de ani si garantie de 5 ani si minimum 300.000 km.
”Primaria Capitalei va constitui de urgenta comisia de evaluare, avand in vedere faptul ca s-a mentinut solutia pronuntata de CNSC, prin care s-a dispus reluarea procedurii de la un anumit punct, impunandu-se reevaluarea anumitor aspecte. Pentru Primaria Capitalei principala urgenta este semnarea contractului de achizitie a celor 100 de tramvaie cu ofertantul care va fi declarat castigator in urma respectarii celor dispuse de instante, pentru a putea fi utilizate fondurile europene acordate pentru acest proiect”, se arata intr-un comunicat transmis joi de PMB.
 

Articole similare

Ad