Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco da mana cu Repsol Honda MotoGP pentru urmatoarele doua sezoane

Cea mai de succes echipa din istoria MotoGP, Repsol Honda, a ales Iveco si noul sau camion, Iveco S-Way, pentru a insoti echipa in toate cursele de campionat mondial desfasurate in Europa.
Noul camion Iveco S-Way, personalizat in culorile Repsol Honda, va transporta toate echipamentele necesare concurentilor Marc Márquez si Alex Márquez, echipa de motociclisti care a ales noua unitate tractoare pentru performantele ei ridicate, fiabilitate, eficienta combustibilului, costul de operare redus si pentru conectivitatea cloud Microsoft Azure, pentru stocarea si gestionarea in siguranta a datelor.
Noua cabina centrata pe sofer ofera conditii superioare de conducere si de petrecere a timpului la bord, cu o dispunere spatioasa, ergonomie excelenta si design bine planificat care combina functionalitatea si confortul. Noul proiect optimizeaza, de asemenea, aerodinamica, oferind economii de combustibil de pana la 4%.
Intregul circuit va cuprinde 14 curse, din care sapte in Spania, incepand cu Jerez GP la 19 iulie si inchizand sezonul cu Valencia GP la 15 noiembrie. Programul oficial al cursei din acest sezon a fost afectat de pandemia de Covid-19, iar unele curse europene au fost suspendate, astfel ca unitatile Iveco S-Way vor insoti protagonistii in etape care includ Barcelona (27 septembrie) si Aragón (18 octombrie), dar si locuri din Franta, Italia si Austria. 
Pe langa transportul tuturor echipamentelor necesare, inclusiv a pieselor de schimb, camioanele vor indeplini o serie de alte functii, transportand si remorci care se vor transforma in zone de birou si de odihna pentru concurenti si alti membri ai echipei la locurile de desfasurare a curselor. „Suntem mandri ca facem parte din echipa Repsol Honda. Iveco are o lunga traditie in sportul cu motor si salutam cu entuziasm acest nou parteneriat. A face parte din echipa Repsol Honda pentru urmatoarele doua sezoane este o mare provocare. Impartasim multe valori, cum ar fi dedicarea, munca in echipa si angajamentul fata de excelenta si impreuna suntem de neoprit. Asteptam cu nerabdare sa inceapa un sezon plin de victorii pentru Marc si Álex Márquez", a spus Ruggero Mughini, director general al Iveco Spania si Portugalia.
 

Articole similare

Ad