Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mol alege Driivz Technology pentru gestionarea infrastructurii de incarcare a vehiculelor electrice

Grupul maghiar Mol a ales tehnologia Driivz pentru a-si gestiona reteaua de incarcare a vehiculelor electrice (EV). Driivz va oferi grupului o platforma robusta de gestionare a incarcarilor EV, precum si o aplicatie de autoservire pentru soferi, personalizata in mai multe limbi.
In prezent, Mol opereaza statii de incarcare in Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Ungaria si Romania, iar pana la sfarsitul lui 2020, soferii de vehicule electrice vor putea sa alimenteze in reteaua Mol de la granita ceha pana la Marea Adriatica si Marea Neagra. Infrastructura si serviciile extinse de taxare pozitioneaza Mol ca un jucator dominant pe piata EV in Europa Centrala si de Sud-Est.
Pentru a le asigura soferilor o experienta fara probleme si pentru a creste satisfactia clientilor, Mol a lansat recent Plugee, aplicatia mobila self-service bazata pe Driivz si portalul online, parte integranta a platformei Driivz.
Pentru a se asigura ca Mol poate monetiza reteaua lor, dar si pentru a obtine un avantaj competitiv, un modul integrat de facturare permite Mol sa ofere modele flexibile de afaceri in mai multe monede si limbi.

Articole similare

Ad