Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Liebherr lanseaza primul incarcator cu brat telescopic

Liebherr a proiectat primul sau incarcator cu brat telescopic, L 509 Tele, bazat pe versiunea Speeder Stereo. Acesta combina inaltimea de ridicare si raza unui incarcator telescopic normal, cu performanta de transbordare a unui incarcator conventional cu roti. Noul L 509 Tele are un brat telescopic care ii permite sa atinga o inaltime de ridicare de 4,8 m, cu un atasament de furci, si poate atinge o viteza maxima de 38 km/h, datorita transmisiei hidrostatice puternice. Cu ajutorul bratului telescopic cu cinematica Z-bar integrata, operatorul masinii poate incarca deopotriva containere si camioane, dar poate stivui si marfuri la inaltimi mari. Deoarece inginerii Liebherr au optimizat ghidajul paralel in timpul operarii cu furci, operatorul nu mai trebuie sa regleze manual pozitionarea furcii.
L 509 Tele dispune de o mare varietate de echipamente de lucru, care pot fi atasate rapid cu ajutorul unui nou cuplaj hidraulic, permitandu-i acestuia acestuia sa functioneze eficient pe tot parcursul anului in servicii municipale, reciclare, curatarea zapezii sau amenajarea terenurilor.
Bratul telescopic poate fi actionat confortabil si intuitiv folosind maneta de control Liebherr integrata standard in scaunul soferului. Cabina este incapatoare, oferind o vizibilitate excelenta operatorului, inclusiv prin geamul montat in plafon.
L 509 are un unghi redus de articulare, de 30 de grade, ceea ce face ca centrul de greutate sa se mentina in centrul utilajului atunci cand transporta sarcini mari, crescandu-i astfel echilibrul si stabilitatea.

Articole similare

Ad