Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbari in conducerea ALD Automotive Romania

Furnizorul global de solutii de mobilitate, ALD Automotive, anunta numirea lui Alexandru Popescu in functia de Director Comercial ALD Automotive Romania. Cu peste 15 ani de experienta in domeniul financiar – bancar, acesta va coordona activitatea comerciala a companiei, precum si managementul echipei de vanzari. 
Printre obiectivele sale se regaseste cresterea portofoliului de clienti internationali si locali din segmentele corporate si IMM, precum si dezvoltarea parteneriatelor strategice, atat cu Grupul BRD, cat si cu importatorii si dealerii auto. In acelasi timp, noul director comercial se va concentra pe mentinerea nivelului ridicat de calitate al serviciilor si pe generarea celui mai inalt grad de satisfactie pentru clientii ALD Automotive. „Ma alatur cu mult entuziasm unei echipe de profesionisti. ALD Automotive este un trendsetter al industriei de leasing operational, ceea ce ma provoaca sa continui traditia alaturi de colegii mei si sa dezvoltam solutii inovatoare, adaptate trendurilor locale si internationale. Pentru a veni in sprijinul partenerilor sai, ALD Automotive va continua sa diversifice solutiile de mobilitate, in noul context social si economic”, a declarat Alexandru Popescu, noul Director Comercial al ALD Automotive Romania.
Alexandru Popescu si-a inceput cariera in 2005, in cadrul BRD, fiind integrat inca de la angajare intr-un program de formare a viitorilor manageri ai bancii. In ultimii 15 ani a ocupat diverse functii comerciale si manageriale, acoperind relatia cu clientii bancii din segmentele Corporate, SME, Private Banking si Retail. Ultima pozitie ocupata a fost de Director Comercial Business Center pe segmentul NonRetail. 
 

Articole similare

Ad