Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vectra Eurolift Service a aniversat 25 de ani

Vectra Eurolift Service a sarbatorit 25 de ani de la infiintare. Momentul aniversar a avut loc pe 7 iunie 2019, la sediul companiei din Soseaua Odai, si a reunit clienti mai vechi si mai noi, colaboratori interni si internationali, dar si jurnalisti.
Vectra este de cinci ani importatorul Yale pe piata din Romania, astfel ca reprezentantii companiei s-au folosit de acest prilej pentru a etala o gama completa de echipamente de manipulat, inclusiv noul electro­stivuitor de 8 t, cu baterii li-ion, ce poate fi folosit pentru aplicatii de interior/exterior. Dezbaterile tehnice au vizat solutia „This is Yale“ pentru manipularea marfurilor paletizate, precum si tehnologiile de ultima generatie in domeniul bateriilor pentru echipamente industriale. De asemenea, au fost organizate si sesiuni demonstrative cu o parte dintre produse.

Ca noutate, a fost prezentata gama de echipamente de tractare MasterMover, recent adaugata in portofoliul Vectra, ce acopera aplicatii de transport pe roti, de la cele mai simple pana la transportul agregatelor de 360 t.

Articole similare

Ad