Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TAPA desemneaza Consiliu Consultativ pentru a ajuta la definirea viitorului sau in EMEA

Asociatia pentru Protectia Bunurilor Transportate (TAPA) a infiintat un nou Consiliu consultativ in regiunea Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA), pentru a lansa transformarea sa intr-o organizatie de rezilienta a lantului de aprovizionare sub conducerea presedintelui si CEO-ului Thorsten Neumann. Cei patru membri ai consiliului consultativ sunt Gilad Solnik (director de securitate si prevenire a pierderilor, EMEA, Amazon), Michael Schmidt (director de securitate, Volkswagen), Frank Ewald (sef de securitate corporativa si managementul crizelor, grupul Deutsche Post DHL) si Paul Linders (sef de securitate globala, logistica CEVA).
In cadrul noii sale structuri organizatorice, TAPA EMEA va pastra, de asemenea, ofiteri alesi in rolurile de presedinte, vicepresedinte si trezorier, respectiv pe Marcel Saarloos de la HP, Jason Breakwell (Wallenborn Transports) si Ap Boom (Amazon). 
„Covid-19 a pus mai mult accent pe rezistenta lantului de aprovizionare ca niciodata si de aceea realizam o crestere record – dar intentionam sa oferim mult mai mult. Noua noastra structura pastreaza administrarea de exceptie de care ne-am bucurat in ultimii ani si acum injecteaza si cunostintele si expertiza ofiterilor de securitate cu experienta, reprezentand unele dintre cele mai mari marci din lume, pentru a inspira, a verifica sensul si a lansa strategia noastra de crestere si transformare digitala. Disponibilitatea lui Gilad, Michael, Frank si Paul de a se alatura noului nostru consiliu consultativ din EMEA reflecta angajamentele lor personale de a atinge cele mai inalte niveluri de securitate si rezilienta a lantului de aprovizionare si promite beneficii semnificative pentru membrii nostri pe masura ce avansam. Suntem mandri ca avem executivi de calibrul lor care ne ajuta sa ne modelam viitorul”, a spus Thorsten Neumann. Acesta a mai explicat ca TAPA a fost fondata in 1997 pentru a ajuta producatorii si furnizorii de servicii logistice sa reduca la minimum pierderile din lanturile lor de aprovizionare. In iunie 2019, numirea lui Thorsten Neumann ca prim presedinte si CEO TAPA EMEA a determinat ca Asociatia sa treaca de la a fi gestionata doar de voluntari la o noua structura condusa profesional.
In regiunea EMEA, TAPA raporteaza acum niveluri maxime pentru numarul de companii membre, date despre incidente si rapoarte de informatii si certificari pentru Standardele sale de securitate pentru facilitati, camioane si parcare securizata.
 

Articole similare

Ad