Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TIP Trailer ofera clientilor o noua gama de servicii bazata pe telematica

TIP Trailer Services a lansat o noua gama de servicii digitale si conectate bazata pe telematica, numita „TIP Insight”.
Telematica a facut parte de mult timp din industria transporturilor rutiere si s-a dovedit cruciala pentru a tine evidenta remorcilor si a altor active, pentru siguranta lor si a incarcaturii. Cu toate acestea, noile tehnologii au contribuit la cresterea asteptarilor clientilor, iar TIP Insight duce utilizarea telematicii mai departe prin colectarea de date solide despre performantele unei remorci pentru a oferi eficienta operationala clientilor. Cu alte cuvinte, TIP Insight le permite operatorilor de transport si furnizorilor de logistica sa beneficieze de servicii prin care nu numai ca gestioneaza locul unde se afla remorcile lor, dar pot obtine rapoarte cu privire la starea lor de functionare, precum performanta franei, monitorizarea presiunii din anvelope si a temperaturii, securitatea usilor si multe altele.
Miscarea inovatoare catre „digitalizarea” parcurilor permite TIP si clientilor sai sa obtina informatii despre activitatea si sanatatea activelor pentru un ecosistem de transport mai eficient, mai sigur si mai transparent. Pentru a sprijini aceasta initiativa, TIP a infiintat TIP Insight, care le va permite clientilor accesul la o gama avansata de servicii bazata pe telematica, incluzand asistenta pre si post-vanzare in fiecare dintre tarile unde se afla. „Conectarea flotei si a clientilor nostri, cu o gama larga de servicii telematice si oferirea de servicii conectate, ne ofera posibilitatea de a implementa o platforma adecvata tuturor tipurilor si marcilor de active, care sa permita noi servicii de date si analitice, care sa ne imbunatateasca in continuare oferta de pe piata”, a declarat Bob Fast, CEO al TIP Trailer Services.
Platforma FleetConnected le ofera clientilor o interfata intuitiva, usor de utilizat, vizibilitate in timp real a activelor si instrumente analitice si, in general, ajuta la optimizarea eforturilor de gestionare eficienta a flotei. Functionalitatea de pe platforma variaza de la o „urmarire” simpla, cu capacitate de geo-imprejmuire, pana la alertele legate de performanta sistemului de franare si deschiderea usilor din spate, de presiunea din anvelope si de temperatura unei unitati de refrigerare. Functionalitatea oferita include si o suita de instrumente de raportare personalizabile pentru a ajuta la gestionarea de la distanta a flotei.
TIP Insight a fost dezvoltat pentru a face mai competitive flotele oferind utilizatorilor vizibilitate in timp real, cunostinte avansate si evaluare bazata pe date pentru a conduce la decizii mai inteligente legate de gestionarea flotelor.

Articole similare

Ad