Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Lazar Company, premiat pentru excelenta operationala de Renault

International Lazar Company a fost premiata de Grupul Renault Nissan Mitsubishi pentru „Operational Excellence“ in cadrul reuniunii anuale a furnizorilor de servicii de transport si logistica, care a avut loc la inceputul lunii la Guyancourt, Franta.
Calitatea serviciilor, inovatia si punctualitatea au fost printre atributele care au propulsat compania romaneasca catre acest premiu. „In termeni de reducere a costurilor este o companie cu idei inovative, avand rolul principal in proiectarea si testarea semiremorcilor cu podea dubla si alte vehicule usoare; in termeni de agilitate este orientata catre client, proactiva si implicata pentru a rezolva situatiile neprevazute“, au punctat reprezentantii Renault.
 

In motivatiile pentru acordarea prestigiosului premiu s-a mai mentionat ca firma de transport romaneasca a mentinut criteriile de calitate Clasa A in fiecare semestru, manageriind foarte bine activitatile de tip „just in time”: o comunicare foarte buna si o rata buna a anuntarii incidentelor. International Lazar Company s-a remarcat printr-un nivel ridicat de punctualitate a livrarilor si de suport in realizarea transporturilor urgente, acoperind un perimetru larg din Rusia pana in Maroc.
„Este o surpriza mare pentru noi, multumim pentru apreciere si increderea acordata. Suntem mandri de acest premiu si speram ca in viitor sa continuam cu acelasi profesionalism“, a declarat Catalin Lazar, directorul comercial al International Lazar Company.
La ceremonia de premiere compania romaneasca a fost reprezentata de Ion Lazar, directorul general al companiei, si de Catalin Lazar, directorul comercial.


Articole similare